407 Bilar i lager

Skydda dina hjul från stöld - med ett fälglås från Rimgard

Med ett fälglås från Rimgard minskar du risken för stöld av dina hjul. Rimgards fälglås är det säkraste på marknaden och nu erbjuder vi det till kampanjpris. 

Rimgards fälglås är en smart produkt som på ett effektivt sätt skyddar dina hjul från att bli stulna. Fälglåset omöjliggör åtkomst till hjulen och stoppar därmed en eventuell tjuv. Fälglåset är utrustat med ett högsäkerhetslås från Assa Abloy med extremt högt motstånd mot manipulation och dyrkning. 

Betalar du med Volvokort så får du fyra månaders räntefri delbetalning. Fälglåsen vi har passar de flesta Volvos årsmodell 2010 och framåt och Mercedesfälgar: C-klass, E-klass, V-klass och GLC.

 • Patenterad svensk uppfinning som eliminerar åtkomst till hjulbultarna.
 • Borr- och dyrk-säkrade låscylindrar från Assa Abloy.
 • Gjord av högtålig 6082 aluminiumlegering.
 • Kvalitetstestad av TÜV, stöldskyddscertifierad av RISE (tidigare statens provningsanstalt), prestandatestad av Thatcham Research.
 • Du får nu en självriskeliminering om fälgarna stjäls från din bil.

Fälglås för Volvo

Ett fälglås som effektivt förhindrar stöld av bilhjul, framtaget för att passa de flesta originalfälgarna från Volvo. Betalar du med Volvokort så får du fyra månaders räntefri delbetalning.

Passar Volvo Originalfälgar fr.o.m. 2010 och framåt.

Pris Rimgard Volvo: 3 990 kr

Fälglås för Mercedes Benz

Passar Mercedesfälgar: C-klass, E-klass, V-klass och GLC. Rimgard passar Mercedes original centrumkåpa med tre grepar/hullingar. På centrumkåpor med sex grepar/hullingar behöver tre avlägsnas för att passa låset.

Pris (ovan utom modell-AMG): 3 990 kr

Pris för AMG: 5990 kr

Fler tillbehörserbjudanden

 • Kampanjpris på tillbehör till Volvo

  Gör din Volvo redo för äventyr med tillbehör till din bil. Just nu till kampanjpris.

 • Polestar-optimera din bil

  Polestar prestandaoptimeringe tar din Volvos körupplevelse till nästa nivå. Betala din optimering med Carpay och du kan dela upp din betalning i fyra räntefria avbetalningar.

 • Månadens Volvokorts­erbjudanden

  Varje månad har vi ett antal nedsatta produkter i våra butiker. Erbjudandena gäller från den 15 varje månad till den 15 månaden efter.

Här kan du köpa Rimgard fälglås