437 Bilar i lager

Kampanjpris på tillbehör till din Volvo

Gör din Volvo redo för äventyr med tillbehör på kampanjpris. Just nu får du 15% rabatt på utvalda tillbehör.

Takbox Designed by Volvo Cars

Volvo Cars egendesignade takbox har en volym på 430 liter, vilket gör den väldigt funktionell. Den aerodynamiskt utformade designen har optimerats för att ge minimalt luftmotstånd och vindbrus, och det sportiga uttrycket förstärks av den högblanka, svarta färgen.


Kampanjpris: 10 965 kr

(Kampanjpris 15% på ord. pris)

Takbox Space Design 520

Space Design är en modern, exklusiv och aerodynamisk takbox som tack vare sin unika design ger minimalt luftmotstånd.

Space Design är öppningsbar från båda sidorna tack vare Dual Opening-system. Den aerodynamiska designen och en rad praktiska specialfunktioner, tillsammans med generösa innermått, gör att denna boxen är i en klass för sig. Volym 430 liter.


Kampanjpris: 6 995 kr

(Kampanjpris 15% på ord. pris)

Säkerhetspaket

Förbered dig för vintern, startkablar och bogserlina kan vara dina bästa vänner om du hamnar i problem. Vid en eventuell olycka är ledpucken ett bra komplement till varningstriangeln, går att fästa på bilens tak så den syns tydligt, den är vattentät och överkörningsbar.

  • Ledpuck
  • Bogserlina
  • Startkabel


Kampanjpris: 695 kr

(Kampanjpris 15% på ord. pris)

Batteriladdare Ctek CT5 Time to go

CT5 Time to Go Batteri och underhållsladdare 5A meddelar exakt när laddningen av ditt batteri är klar. Sju LED-lampor indikerar olika laddningsfaser och hur lång tid det är kvar i timmar innan batteriet är laddat. För 12 Volts batterier


Kampanjpris: 888 kr

(Kampanjpris 15% på ord. pris)

Extraljus LED-ramp

Du som beställer extraljus LED-ramp  med montering under kampanjperioden får 15% rabatt på allt material.

Kontakta oss för prisuppgift för just din bil.

Lasthållare Volvo

Lasthållare av hög kvalitet för trygg och säker transport av last på taket. Lasthållaren gör det snabbt och enkelt att montera Volvos takboxar, cykelhållare och hållare för sportutrustning. Finns i olika modeller.


Kampanjpris från 1 645 kr ex. mont

(Kampanjpris 15% på ord. pris)

Boxlift/Multilift

Det perfekta sättet att förvara en takbox. Kan även användas för kajaker och surfbrädor. Med hjälp av Thule Multilift hissar du enkelt upp takboxen m.m. i garagets tak när den inte används, och kan snabbt hissa ner och montera den när du ska iväg. Maxlast 100 kg.


Kampanjpris: 1 503 kr

(Kampanjpris 15% på ord. pris)

Erbjudandet gäller till och med 2021-12-31. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och slutförsäljning. Går inte att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. För vissa tillbehör kan monteringskostnad tillkomma. För pris till just din bil kontakta vår kundservice.

Här kan du köpa tillbehör till din Volvo