792 Bilar i lager

Lys upp i mörkret

Kampanjpriser på ljusramp

I takt med att dagarna blir kortare och mörkret faller tidigare, blir belysning på vägen allt viktigare. För att säkerställa en trygg och behaglig körupplevelse, är ljusramper ett hjälpsamt tillbehör för din bil. Ljusramper erbjuder inte bara ökad sikt under mörka kvällar, utan de kan även ge dig bättre synlighet på vägarna, vilket ökar din säkerhet och andras runt omkring dig.

Just nu erbjuder vi kampanjpris på våra tre populäraste ljusramper. Kontakta oss eller välkommen in till våra butiker för att beställa!

Vision X XMitter Prime 180W

Xmitter levererar extrema 19 008 lumen och en stor fyllig ljusbild. Det är den optimala LED-rampen för den som vill ha riktigt stora mängder ljus. Det är ingen slump att denna ramp har blivit ett populärt alternativ för bland annat utryckningsfordon. E-märkt och godkänd vid besiktningen enligt ECE R112, referenstal 37.5

Pris inkl. montering
16 995 kr

(ord. pris 20 500 kr)

Vision X XPR-H9M 90W

För den som önskar den perfekta blandningen mellan längd och bredd är XPR-H9M det givna valet. Varje enskild reflektor levererar en spridning på 6.5° men är individuellt vinklade så att man får en ljusbild som är både bred och lång. E-märkt och godkänd vid besiktningen enligt ECE R112, referenstal 20.

Pris inkl. montering
11 995 kr

(ord. pris 14 995 kr)

Vision X XPL-H15H 75W

En lågprofilramp där man använder sig av högeffektiva 5W dioder i ett mer slimmat format. Trots sitt kompakta format levererar XPL-H15H ett ljus som når imponerande 451 meter (@1 Lux). E-märkt och godkänd vid besiktningen enligt ECE R112, referenstal 45.

Pris inkl. montering
9 995 kr

(ord. pris 13 000 kr)

*Erbjudandet gäller 6 oktober till och med 31 december 2023. Kan ej kombineras med andra avtal, erbjudanden eller rabatter. 

  • Packa smart med vårt resepaket

    15% rabatt på våra populäraste tillbehör som ger en mångsidig och praktisk förlängning av din bils utrymme.

  • Tillbehör till din Volvo

    Takboxar, bilbarnstolar, mattor till bagaget och mycket mer - här hittar du tillbehören till just din bil.

Välkommen in till våra butiker