857 Bilar i lager

Provkör till Volvo Car Scandinavian Mixed

Provkör nya helt elektriska Volvo EX30 hos oss under maj månad. Då bjuder vi dig på två dagsbiljetter till Volvo Car Scandinavian Mixed. Den unika golftävlingen där herrar och damer tävlar tillsammans om en och samma prispott. I år spelas tävlingen 6–9 juni på Vasatorps Golfklubb utanför Helsingborg. Kom in till oss på en provkörning så ses vi på Vasatorp!

Hur får jag biljetter?

Om du under maj månad provkör nya EX30 hos oss får du två dagsbiljetter till tävlingen i Helsingborg. Berätta för din säljare att du är intresserad av Volvo Car Scandinavian Mixed så får du två koder du enkelt kan lösa in efter din provkörning. 

Boka provkörning

Årets värdbana

Vasatorps Golfklubb i Helsingborg har bekräftats som värdbana för Volvo Car Scandinavian Mixed 2024 den 6-9 juni!

Erbjudandet gäller två dagsbiljetter, så länge tilldelade biljetter finns kvar, dock längst t.o.m. 31 maj 2024. Endast en provkörning per person.

Innovativ plattform och mötesplats

Volvo Car Scandinavian Mixed, en innovativ plattform och mötesplats som bygger och stärker relationer samt inspirerar nästa generations förebilder. Var med och upplev ett modernt och samtida evenemang som utmanar normer. Tillsammans bryter tävlingen mark och har banat väg för nya möjligheter där jämställdhet, innovation och hållbarhet står i fokus.

Mest hållbara tävlingen på DP World Tour

Volvo Car Scandinavian Mixed strävar efter att ligga i framkant med ett hållbarhetsarbete där fokus ligger på People, Planet, Profit och Innovation, några av FNs globala fokusområden. Hållbarhetsarbetet för Volvo Car Scandinavian Mixed drivs tillsammans med partners där de utbildar, uppmuntrar och följer upp arbetet för att säkerställa kvalitet i alla led.