310 Bilar i lager

För dig som företagskund

Står du i begrepp att införskaffa en eller flera nya bilar till företaget? Vi är partner till Företagarna som företräder över 70 000 företagare och samhällsbärare runt om i landet och som driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat i Sverige. Utifrån detta har vi tagit fram attraktiva paketeringar på våra företagsanpassade bilar för att hjälpa dig välja rätt.

Vi har stor erfarenhet när det kommer till att förnya befintlig eller anskaffa en helt ny bilpark. Med ett brett utbud av bilar kan vi erbjuda finansiering, serviceabonnemang och även försäkring – allt för ett smidigare bilägande.

Kontakta någon av våra företagsrådgivare så hjälper vi dig räta ut alla frågetecken anpassade efter just ditt företags behov.

Fördelar med Business Lease

  • En samlad faktura för bilens kostnader.
  • Din egna personliga servicetekniker.
  • Finansiering med möjlighet att förlänga kontraktet efter periodens slut.
  • Öppen specifikation, du väljer själv fritt bland individuella tillval och lägger upp finansieringen efter dina förutsättningar.

Volvo XC40 Recharge

Core Edition (elbil)

Urval av standardutrustning: Google Services, Keyless Entry & Start, Parkeringssensorer fram & bak, Parkeringskamera bak.

FÖRMÅNSVÄRDE
fr 2 135 kr/månad

MÅNADSKOSTNAD
fr 3 895 kr/månad*

Volvo C40 Recharge

Plus Edition (elbil)

Urval av standardutrustning: Google Services, Keyless Entry & Start, Driver Awareness, Driver Assistance, Parkeringssensorer fram & bak, Parkeringskamera bak.

FÖRMÅNSVÄRDE
fr 2 390 kr/månad

MÅNADSKOSTNAD
fr 3 995 kr/månad*

För dig som är företagskund


Vi vet vad som krävs av en tjänstebil. Vi utvecklar hela tiden våra bilar, finansieringslösningar, serviceutbud, försäkringar, med mera för att passa svenska företags och organisationers behov. Det ger dig ekonomisk trygghet, en konkurrenskraftig totalkostnad och enkel hantering av bilarna.

Med Volvo får du ett brett utbud av tjänster och produkter. Det gör bilhanteringen enklare och det ger en riktigt låg totalkostnad. Du får också en och samma kontakt för allt som gäller företagets bilar. Oavsett hur stor din vagnpark är kan vi erbjuda finansiering, administration och management av hela vagnparken.

*Priser exklusive moms, baserade på medlemskap i Företagarna. Leasing baserad på 1000 mil per år, serviceavtal och vinterhjul inkluderat. Angiven månadskostnad baserad på klimatbonus om 50 000 kr och att den betalas ut enligt förordningen (2017:1334). Volvo Car Retail garanterar ej utbetalningen av miljöbonus från transportstyrelsen. Förmånsvärde anges netto/ månad vid 50% marginalskatt. Reservation för slutförsäljning.

Tjänster för företag

Oavsett om du ska köpa en bil eller uppgradera en hel tjänstebilsflotta så hjälper våra dedikerade specialister på företagsaffären dig.

Kontakta oss