434 Bilar i lager

Volvo XC40 B4 Special Edition

Nu kan du beställa vår populära SUV till ett extra förmånligt pris.

Minskade avgasutsläpp 

Våra mildhybrider återvinner energi från bromsarna och lagrar den i ett 48 V-batteri. Den lagrade energin används sedan för att minska bilens bränsleförbrukning och avgasutsläpp.

Förfinad mobilitet 

Vår XC40 mildhybrid har konstrueras för smidiga starter och mjukare acceleration, vilket gör körningen mer bekväm både i stan och på motorvägen.

Bränslebesparingar 

Varje droppe av sparat bränsle gör skillnad – och i våra mildhybrider får du lägre bränsleförbrukning utan att kompromissa med prestandan.

Beställ din bil online

Prenumerera på en bil med Care by Volvo. 

  • Allt inklusive. Service, underhåll, försäkring med mera ingår.
  • Inga oväntade kostnader. Bara en fast månadsavgift som täcker det praktiska.
  • Välj ett flexibelt abonnemang och byt bil eller avsluta med 3 månaders uppsägningstid, eller ett fast 36-månaders abonnemang med lägre avgift.
Bygg din XC40

Volvo XC40 B4 Special Edition

I utrustningslistan hittar du bland annat en elmanövrerad baklucka med handsfree-funktion, inbyggda tjänster från Google och vårt klimatpaket med rattvärme, bränsledriven värmare, eluppvärmda baksäten och eluppvärmda spolarmunstycken. För att underlätta vid parkering är bilen dessutom utrustad med parkeringssensorer fram och bak samt en backkamera.

Just nu 389 900 kr

(ord. pris 451 800 kr)

*Erbjudandet gäller Volvo XC40 B4 FWD Bensin Core Special Edition av modellår 2024. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. 

Fler erbjudanden