412 Bilar i lager

Bernats bil är nu Upplands Motor

Under hösten 2017 förvärvade Upplands Motor Bernats Bil AB i syfte att öka tillgängligheten för Mercedes-Benz kunder i södra Stockholm. Från och med den 1 december gick Bernats Bils verksamhet upp i Upplands Motor Stockholm AB.

Vad innebär det?

Upplands Motor fortsätter att driva verksamheten på anläggningen i Länna som vanligt men från och med 1 december under namnet Upplands Motor. För dig som är kund innebär det bara möjligheter då vi satsar stort på verksamheten i området. Några exempel på det är att vi i september i år invigde Sveriges modernaste verkstad för last- och transportbilar för Mercedes-Benz. Dessutom kommer vi under 2019 att bygga ut vår skadeverkstad.

Namnbytet innebär att hemsidan www.bernatsbil.se kommer att ersättas med www.upplandsmotor.se. Har du en befintlig kontaktperson hos oss så kommer personen efter namnbytet ha en mailadress som lyder fornamn.efternamn@upplandsmotor.se, alla telefonnummer kommer att vara desamma.

Har du några frågor angående namnbytet eller verksamheten, vänligen kontakta Karin Stålhandske, märkeschef Mercedes-Benz på 08-477 22 10 eller på karin.stalhandske@upplandsmotor.se.

Relaterade nyheter