412 Bilar i lager

Bert fick experthjälp med sitt bilköp på distans

– Det var otroligt roligt att få se någon bli så glad! Säger Sophie Forsén, efter att ha mött upp Bert Fredriksson i Sala för att leverera hans nya Mercedes-Benz B-klass.

Sophie är säljare på Mercedes-Benz Upplands Motor i Kista och fick kontakt med Bert när han ringde och ville köpa en ny bil som inte tar för mycket plats och som han ser bra i. Efter att ha hört hans önskemål erbjöd hon honom en B-klass.

– Bert kände bara till den äldre B-klassen från långt tillbaka men jag förklarade hur den nya ser ut och fungerar och han blev väldigt intresserad, berättar Sophie.

Eftersom Bert inte har tillgång till dator eller mail så postade Sophie kontraktet och bilder på bilen hem till Bert. De hade sedan kontakt nästan varje dag för att Bert skulle få uppdateringar om sin nya bil.

– När leveransdagen kom mötte jag upp honom i Sala för att leverera nya B-klassen. Han var så glad och blev tårögd när jag gick igenom bilen och visade honom parkeringsassistenten. Den nya bilen är Berts 50e bil.

Jens Rösiö, försäljningschef på Mercedes-Benz Upplands Motor, förklarar att Sophie med sin produkt- och affärsexpertis har hjälpt Bert med allt som behövs för ett bilköp på avstånd. Alla detaljer har gåtts igenom noggrant och på ett smidigt sätt.

– Dessutom löste Sophie en lyckad hemleverans till Bert för att underlätta hans process, avslutar säger Jens Rösiö.

Har du frågor om bilköp på distans eller funderingar kring något annat, kontakta vår kundservice på 0771-900 100 eller kundservice@upplandsmotor.se 

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig.

Chatta med oss, ring oss på 0771-900 100 eller maila oss på kundservice@upplandsmotor.se så hjälper vi dig. Vår kundservice är bemannad 07-18 varje vardag.