412 Bilar i lager

Upplands Motor är finalist i fem kategorier till Motorgalan 2019

Den 14 november hålls Motorgalan på Berns i Stockholm. Upplands Motor är finalist i kategorierna Årets Marknadsförare, Årets Ledare, Årets Servicerådgivare, Årets Reservdelsperson och Årets Bilförsäljare. Finalisterna utses av en jury med representanter från flera delar av branschen och vinnarna i varje kategori presenteras på galan.

Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med nära 850 anställda. Vi säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar. De varumärken vi arbetar med är Volvo, Ford, Mercedes-Benz, Renault och Dacia.

Företaget etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag i Arlandastad, Danderyd, Hammarby Sjöstad, Länna, Tierp, och Uppsala, samt på två ställen i Kista där även huvudkontoret ligger. Med utgångspunkt i värderingarna enkelt, omtänksamt och engagerat hjälper vi våra kunder till en enklare vardag.

Är du nyfiken på vad Upplands Motor kan erbjuda just dig? Du kan alltid maila oss på kundservice@upplandsmotor.se, kontakta oss via chatten eller ringa vår kundtjänst på 0771-900 100 så hjälper vi dig. Vår kundtjänst är öppen på vardagar klockan 07.00–18.00.

Relaterade nyheter