405 Bilar i lager

Nu ökar vi kapaciteten för Mercedes-Benz last- och transportbilskunder

Det är med stor glädje vi välkomnar Bernats Bil i Länna in i Upplands Motor. Tillsammans erbjuder vi ökad tillgänglighet och kapacitet för Mercedes-Benz last- och transportbilskunder i södra Stockholm.

Fullserviceanläggning som blir klar i september

Nu är vi i full gång med byggnation av vår helt nya fullskaliga lastbils- och transportbilsverkstad på cirka 4 500 kvm i Länna. Verkstaden kommer bland annat ge möjlighet och plats för sju stycken 33-metersskepp, där hela ekipagen kan tas in.

Byggnaden, som består av serviceverkstad, skadeverkstad, automattvätt, glasverkstad, bromsprovare och försäljning, kommer att bli en fullserviceanläggning helt anpassad för alla Mercedes-Benz last- och transportbilar. Invigning beräknas till september 2018. 

– Mercedes har på allvar etablerat sig som en stor aktör av last- och transportbilar i Stockholm. En av förklaringarna till den stora försäljningsökningen under förra året är bland annat bränsleekonomin. Med den nya verkstaden har vi en bra framförhållning och kan möta upp framtida behov av fullservice, säger Philip Flygare, försäljningschef Lastbilar Upplands Motor.

Relaterade nyheter