412 Bilar i lager

Skadeverkstaden i Uppsala finalist i 2018 års Motorgala

”Upplands Motor är företaget där förändring och utveckling står i fokus. Genom att investera i verksamheten, samarbete och kundnöjdhet bygger företaget för framtiden”. Så lyder motiveringen som gör att vår skadeverkstad i Uppsala är nominerad till Årets skadeverkstad i Motorgalan.

Skadeverkstaden i Uppsala har  arbetat väldigt mycket med att sätta processer och implementera ”LEAN” vilket nu också har gett resultat.
– Vårt arbete har gjort att vi kortat ledtiderna i verkstaden och fått bättre kundnöjdhet, berättar Lars Söderquist, chef för skadeverkstaden i Uppsala.
Men inte nog med det, nu har de också fått ett kvitto på sitt hårda jobb genom att bli nominerad i årets skadeverkstad.

Vinnaren av Årets Skadeverkstad ska enligt Motorgalan vara en verkstad som utmärkt sig genom att ha en bredd och kunskap som uppskattas av kunderna. En verkstad som sätter kvalitet på arbetet i främsta rummet och som är duktig på att ta hand om kunderna. Dessutom en verkstad som är välutrustad, med hög kompetens hos personalen och som använder utrustning av hög klass.

Något Lars Söderquist tycker att skadeverkstaden i Uppsala lever upp till bra.
– Efter ett mycket hårt jobb av samtliga i verkstaden så tycker jag att vi har kommit långt i att leva UM:s värderingar vad det gäller, enkelt, omtänksamt och engagerat med betoning på engagerat.

Vem som vinner avslöjas den 8 november i en gala på Berns i Stockholm och vi håller alla tummar för gänget i Uppsala.

Relaterade nyheter

 • Silver för Upplands Motor i Magnet Awards!

  Upplands Motors initiativ att nå ut och fylla rekryteringsbehovet genererade ett silver i kategorin “Grand Prix” under Magnet Awards 2019.

 • Upplands Motor nominerade i Magnet Awards

  Den 20 november hålls Magnet Awards på Fotografiska i Stockholm. Upplands Motor är nominerad i tre kategorier.

 • Upplands Motor hittar nya talanger

  Att hitta personal till våra verkstäder är alltid en utmaning. Upplands Motor arbetar aktivt för att hitta nya talanger att rekrytera.

 • En motor för mångfald i branschen

  Upplands Motor inleder samarbete med Lernia, med målet att säkra sin kompetensförsörjning och bidra till att nyanlända kommer i jobb.

 • Upplands Motor visar vägen

  Rekryteringsbehovet i fordonsbranschen är stort och bilmekaniker är ett av de yrken där det råder allra störst brist på arbetskraft.