412 Bilar i lager

Upplands Motor är nominerad i tre kategorier i Magnet Awards 2019

Den 20 november hålls Magnet Awards på Fotografiska i Stockholm. Upplands Motor är nominerad i kategorierna Professionals, Grand Prix och Digital Förflyttning.

”Upplands Motor har ett växande rekryteringsbehov av medarbetare i allmänhet och av servicetekniker i synnerhet. För att kunna anställa rätt kompetens och de bästa i branschen måste vi ha en stark position som arbetsgivare. Därför är det lite extra roligt att få vara nominerad i just Magnet Awards – SM i Employer Branding.” Säger Malin Silander, HR-chef på Upplands Motor.

Finalisterna utses av en tillsatt jury med representanter från flera delar av branschen och vinnarna i varje kategori presenteras 20 november på Fotografiska i Stockholm.

Om Magnet Awards

Magnet Awards är Sveriges största arena för kunskapsdelning, inspiration och tävling inom Employer Branding. Syftet med galan är att sätta Employer Branding i främsta rummet och hylla årets bästa kommunikationsinsatser inom området. På Magnet Awards ska de smartaste och mest resultatskapande lösningarna, internt och externt, få det erkännande de förtjänar.

Relaterade nyheter