436 Bilar i lager

Vi finns här för dig och din bil

I början av september blev det klart av Volvo Cars Sverige förvärvar Upplands Motor. Affären ska godkännas av konkurrensmyndigheten och fram till dess fortgår vår verksamhet precis som vanligt.

Upplands Motor säljer och servar bilar av varumärkena Ford, Renault, Dacia, Mercedes-Benz och Volvo. Vi har nio anläggningar runt om i Stockholmsområdet och på alla dessa anläggningar arbetar vi på precis som vanligt. Det innebär att vi fortsatt finns där för dig som kund, oavsett vilket av våra varumärken du kör.

Volvo Cars Sveriges förvärv av Upplands Motor AB ska godkännas av konkurrensmyndigheten. Det förväntas ske i början av 2021 och därefter sker ägarbytet.

Vad händer med övriga varumärken?

Upplands Motor kommer fram till i december sälja alla varumärken vi arbetat med precis som tidigare. Efter december kommer vi inte längre sälja bilar från Ford. Vi kommer dock att fortsätta serva Ford-bilar precis som tidigare, med samma ambition och kunden i centrum. Det innebär att vi erbjuder service för Ford i Uppsala, Arlandastad, Kista, Hammarby Sjöstad och Länna.

Försäljning och service av Mercedes-Benz ligger i ett separat bolag och berörs i nuläget inte heller av försäljningen, så även där fortsätter verksamheten som vanligt och vi finns där för dig som kund.

För varumärkena Volvo och Renault förändras ingenting utan vi erbjuder försäljning och service av dessa varumärken precis som tidigare.

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Antingen vänder du dig direkt till din personliga servicetekniker eller säljare, eller så kan du nå vår kundservice på 020-81 81 00 eller kundservice@volvocarretail.se.

Fler nyheter från Upplands Motor