458 Bilar i lager

Provkör till Volvo Car Scandinavian Mixed

Provkör valfri modell hos oss så bjuder vi dig på två dagsbiljetter till Volvo Car Scandinavian Mixed, den första jämställda golftävlingen där damer och herrar tävlar tillsammans på samma villkor. I år spelas tävlingen 9–12 juni på Halmstad Golfklubb – och du kan vara där!

Hur får jag biljetter?

Om du under maj månad provkör en ny Volvo hos oss får du två dagsbiljetter till tävlingen i Halmstad. Berätta för din säljare att du är intresserad av Volvo Car Scandinavian Mixed så får du två koder du enkelt kan lösa in efter din provkörning. Nu är frågan vilken Volvo du väljer att provköra?

 

Erbjudandet gäller så länge det finns biljetter kvar.

Årets värdbana

Halmstad Golfklubb belägen i tallskogen ute i Tylösand, så nära havet att den saltstänkta havsluften känns när vinden ligger på från havet, finns två riktigt bra artonhålsbanor. Halmstad Golfklubbs Norra bana utses regelbundet till en av landets bästa och 2022 står den värd för Volvo Car Scandinavian Mixed hosted by Henrik & Annika.

Varmt välkomna till oss 9–12 juni!

Inkluderande sport

Volvo Scandinavian Mixed är den innovativa tävlingen, med Annika Sörenstam och Henrik Stenson som ambassadörer. Här tävlar kvinnor och män i samma startfält, på samma villkor och om samma prispott. Ett initiativ som tydligt förstärker golfens förmåga att vara en mångsidig och inkluderande sport.

Hållbarhet och jämställdhet

Hållbarhet och jämställdhet är mycket viktigt för Volvo Cars. Genom partnerskapet, som utmanar inom en konservativ sport, ser vi som utmanare i en annan konservativ bransch fantastiska möjligheter att stärka viktiga kundrelationer, säger Katarina Adamson, CX, Brand & Communications Director för Volvo Car Sverige AB.