365 Bilar i lager

Volvo Cars kommer närmare dig

Bra Bil blir en del av Volvo Cars.

Vi vill att livet med din Volvo ska vara lika bekvämt och enkelt som det är att köra den. Med elva anläggningar i tre regioner kommer vi närmre dig som kund. Hos oss får du hjälp med allt som rör din Volvo – finansiering, service, reparationer och tillbehör. Alltid anpassat efter dina behov, så att du får mer tid för livet. Du möter oss på det sätt som passar dig bäst, digitalt eller på plats hos oss.

Vi värnar om din tid. Och nu är vägen hit ännu kortare. 

När du köper en Volvo hos oss får du mer än en bil. Du får ett nytt sätt att se på ägarskap – med mindre oro och mer tid för livet. Vårt mål är att ge dig ett enkelt och bekymmersfritt bilägande. Med sammanslagningen av Bra Bil, Upplands Motor och Volvo Car Sörreds Showroom så kommer vi inte bara närmare dig som kund rent geografiskt, vi samlar även oerhört mycket Volvokompetens med de 700 medansvariga som jobbar här. Vi ser fram emot att fortsätta resan tillsammans med dig.

Varmt välkommen till oss. Vi blev precis ännu lite bättre.

Våra anläggningar

Upptäck Volvo Car Retail

  • Varför Volvo Car Retail?

    När du köper en Volvo hos oss får du mer än en bil. Du får ett nytt sätt att se på ägarskap – med mindre oro och mer tid för livet.

  • För en mer hållbar väg framåt

    Bilen spelar en viktig roll i allas våra liv och som stor aktör i branschen har vi ett ansvar. Hur kan vi bidra till ett mer hållbart samhälle?

  • För dig och din Volvo

    Vi vill att livet med din Volvo ska vara lika bekvämt och enkelt som det är att köra den. Alltid anpassat efter dina behov, så att du får mer tid för livet.