891 Bilar i lager

Välkommen till Volvo Car Landvetter

På vår anläggning på Landvetter Flygplats erbjuder vi service av Volvo och Polestar. Här har vi även snabb och smidig parkering om du ska ut och flyga. Ställ din bil på en skyltad ruta i vårt parkeringsgarage (P3), betala enkelt via EasyPark-appen och gå till din gate (ca 2 minuter gångväg från vår parkering). Behöver din bil service, bilvård, hjulskifte m.m. under tiden du är iväg kan vi självklart hjälpa till med det.

Det här erbjuder vi

Snabb och enkel parkering på Landvetter

Du behöver inte förboka vår parkering. Ställ din bil på en tom skyltad ruta i vårt parkeringsgarage (P3), betala enkelt via appen EasyPark och gå till din gate (ca 2 minuter gångväg från vår parkering).

Hämta Easypark

Vill du boka tilläggsservice?

Medan du är ute och flyger kan vi hjälpa dig med service, glasreparationer, hjulskifte och bilvård. Använd våra boka-länkar ovan. Viktigt att du anger avrese- och returdatum i fritextfältet. Tänk på att boka i tid, så att du kan få en tid som passar dig. Du kan även ringa oss på 0775-500 050

Du lämnar enkelt och smidigt in bilnyckeln till informationsdisken inne i avgångsterminalen innan du reser iväg. När du kommer hem hämtar du upp den på samma ställe som du lämnade den.

Flygservice på Landvetter

Trött på att behöva lägga tid på service av din bil? Gör den när du ändå är iväg på annat. Vi hjälper dig när du ska ut och resa.

Öppettider

  • Verkstad

  • Rekond & Bilvård

Kontakta oss

0775-500  050 Flygvingevägen 5a, 43870 Landvetter Vägbeskrivning

Vi som arbetar i Landvetter