455 Bilar i lager

Finansiera din nya bil

Att köpa en ny eller begagnad bil är ofta ett stort beslut förknippat med en stor utgift. Hos oss kan du välja att finansiera din nya bil på olika sätt, vi hjälper dig gärna att hitta det som passar dig bäst. 

Olika finansieringslösningar

När du ska köpa en bil är det bra att tänka igenom vilket sätt som passar dig bäst att betala den på. Vi erbjuder olika finansieringsalternativ.

Billån

Många väljer att låna pengar till sin nya bil. Vi kan hjälpa dig med förmånliga lån hos våra samarbetspartners. Du behöver lägga en viss procent av köpesumman kontakt och resterande summa läggs upp för avbetalning. Billån finns för både företag och privatpersoner och går att tas för både ny och begagnad bil.

Leasing

Både du som är privatperson och företag kan välja att leasa en bil. Leasingtiden av en bil är oftast 36 månader och du har ett fast antal mil du får köra under den perioden. När leasingtiden är slut lämnar du tillbaka din bil till oss.

  • Privatleasing

    Privatleasing passar dig som vill ha ett enkelt bilägande och kontroll över kostnaderna. Läs mer om vårt privatleasingerbjudande och ta del av aktuella kampanjer.

  • CarPay

    Med appen CarPay kan du bland annat betala din tankning på Tanka och ditt verkstadsbesök. Du får dessutom bonus på alla din köp och fina rabatter och erbjudanden.