825 Bilar i lager

Finansiera din nya bil

Att köpa en bil är ett stort beslut för de flesta och kräver någon typ av finansiering för bilköp. Hos oss kan du välja att finansiera din Volvo på olika sätt, vi hjälper dig gärna att hitta det som passar dig bäst. 

Olika finansieringslösningar

När du ska köpa en bil är det bra att tänka igenom vilket sätt som passar dig bäst att betala den på. Vi erbjuder olika finansieringsalternativ.

Care by Volvo

Ett enklare sätt att ha bil. Försäkring, service och en rad kringtjänster ingår i abonnemanget. Du har även 3 månaders uppsägningstid. 

Läs mer om Care by Volvo

Privatleasing

Privatleasing ger dig tillgång till en helt ny bil utan att äga den. Till skillnad från ett billån där du betalar en kontantinsats har du endast en månatlig leasingavgift där bilen och service vanligtvis ingår.

Läs mer om Privatleasing

Billån

Volvo Billån ger dig ett förmånligt lån helt fritt från uppläggnings- och aviavgifter och det du betalar är ränta och amortering.

Läs mer om Billån
  • CarPay

    CarPay är betaltjänsten för dig som kör bil. Varje gång du betalar med CarPay sänker du effektivt dina bilkostnader. Du får rabatter, bonus och exklusiva erbjudanden.

  • CarPay Företagskort

    Behoven av betalningar i samband med tjänsteresor ser olika ut. För att du skall hitta det som passar ditt företag lanserar CarPay nu tre olika företagskort.

  • Bilförsäkring för din Volvo

    Volvia gör allt för att du ska känna dig trygg och säker med ditt val av bilförsäkring. Tack vare det smidiga samarbete mellan oss och Volvia, får du en enkel och smidig skadehantering.