886 Bilar i lager

Volvo Originalservice

Välkommen till en auktoriserad Volvo-verkstad

När du lämnar in din Volvo för service eller reparation hos oss, vet du att du gör ett tryggt val. Du får originaldelar, en specialutbildad tekniker och servicegaranti. 

Det är viktigt att ta hand om sin bil. En välservad bil i bra skick mår bättre och släpper ut färre avgaser. Bra för både plånbok och vår planet.

Vad är Volvo Originalservice?

I servicekonceptet Volvo Orginalservice ingår det en rad förmåner utöver det självklara. Volvo Originalservice, Volvo-metoder och Volvoutbildade tekniker. Vad sägs till exempel om en Personlig Servicetekniker, förlängd Volvo Assistans och uppdatering till senaste mjukvara?

Självklart så använder vi alltid originaldelar vid service och reparationer av din Volvo och vi har ett års servicegaranti på utfört arbete.

Boka service
 • Mobile Service

  Nyhet i Göteborg! Mobile Service är serviceupplevelsen där du slipper lämna din elbil på vår verkstad. Vi kommer till dig istället.

 • Serviceabonnemang för Volvo

  Vårt mål är att göra ditt liv med Volvo så enkelt som möjligt. Därför erbjuder vi dig möjligheten att teckna ett serviceabonnemang till en fast månadskostnad.

Volvo service hos oss

Enkelt

Din personliga servicetekniker lär känna din bil in i minsta detalj och genom att du träffar någon av våra Volvo-experter minimeras risken för missförstånd. 

Tryggt

Självklart är alla delar som byts under din service Volvo Original då inget annat garanterar samma livslängd och säkerhet. För att du ska känna dig extra trygg ingår alltid ett års servicegaranti när du servar din Volvo hos oss.

Ekonomiskt

Små problem växer lätt till stora men tack vare regelbunden service hinner dessa ofta justeras innan de blir till stora utgifter. En servicebok som visar på regelbunden genomförd Originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du bestämmer dig för att sälja din bil.

Varför Volvo Originalservice?

När du servar din bil hos oss så vet du att din Volvo är i trygga händer. Du får alltid servicegaranti, uppdateringar av mjukvaran och fri förlängning av Volvo Assistans med ett år i taget fram till att bilen fyller tio år. På så sätt kan du känna dig trygg på vägen oavsett årsmodell.

 • Alltid originaldelar
 • Servicegaranti
 • Uppdatering av bilens mjukvara
 • Stämpel i serviceboken
 • Personlig servicetekniker
 • Fri Volvo Assistans
 • Volvo Originalservice Classic

  Originalservice Classic är ett servicealternativ för bilar äldre än sex år. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris.

 • Boka tid i våra verkstäder

  Här bokar du enkelt tid för service och andra verkstadsarbeten på någon av våra anläggningar.

 • Släcka tvåor

  Har du fått nedslag på din bilbesiktning? Ingen fara, våra verkstäder är godkända för att hantera dessa fel på plats.

Personlig servicetekniker

Med Volvo Orginalservice får du alltid en Personlig Servicetekniker. Din personliga servicetekniker är specialutbildad på Volvo, vet allt om din bil och kan svara på dina frågor direkt.

Då du bara har en enda kontakt i verkstaden, blir ditt verkstadsbesök enklare, snabbare och lite mer personligt. Det i sin tur leder till ett smidigare bilägande. Du vänder dig alltid till en och samma person oavsett om du vill göra en service, reparation eller felsökning. Med en Personlig Servicetekniker slipper du gå via kundmottagare och andra mellanhänder. Det betyder att risken för missförstånd och andra onödiga problem som kan uppstå vid överlämningar mellan olika funktioner och personer blir mindre. 

Glasservice

I din bil sitter många säkerhetssystem i vindrutan. För att se till att alla system fortsätter vara lika säkra som när du köpte din Volvo är det bra att låta de som är experter på din Volvo byta eller laga din ruta. Våra tekniker hjälper dig och ser till att alla system fortsätter fungera precis som vanligt.

Har du Volviaförsäkring betalar du bara 100 kronor för stenskottslagning och 1 600 kronor för vindrutebyte.

Boka tid

Polestar-optimera din Volvo

Polestar-optimering tar din körupplevelse till nästa nivå. Din bil känns lättare, mer kraftfull och dynamisk.

Betala verkstadsbesöket med Carpay

Betala ditt verkstadsbesök med appen. Du behöver inte ens ta fram kortet och du får arbetsordern direkt i mobilen. Det ger dig full koll på vad du betalar för och du kan känna dig trygg att du har allt samlat på ett och samma ställe. Dessutom kan du använda din bonus och välja om du vill delbetala ditt verkstadsbesök.

Läs mer om Carpay

Besök någon av våra anläggningar