389 Bilar i lager

CarPay

Enklare bilägande med CarPay i din mobil

Få ut mer av ditt Volvokort

Det här är kortet och tjänsten för dig som kör bil. Varje gång du betalar med CarPay sänker du också effektivt dina bilkostnader. Du får rabatter, bonus och exklusiva erbjudanden på allt från laddning och drivmedel på Tanka till biltvätt på Tvätta och fina tillbehör. 

Ansök om CarPay

Betala ditt verkstadsbesök hemma i soffan

Nu kan du enkelt sköta betalningen av ditt verkstadsbesök direkt i din mobil. Ladda hem CarPay-appen till din mobil/surplatta och koppla den till ditt bankid och Volvokort så kan du betala direkt i appen.

Har du inget kort idag kan du även ansöka om det direkt i appen. När sen din bil är klar på verkstaden så får du ett pushmeddelande till din telefon att du har en betalning att godkänna. Allt för att hämtning av din bil ska ske så snabbt och smidigt som möjligt. Är du osäker på hur man gör eller har några andra frågor, fråga oss gärna när du kommer och lämnar in bilen.

Lös in bonus mot drivmedel och biltvätt

Varje gång du använder ditt Volvokort att betala med samlar du bonuspoäng. Med CarPay blir det ännu enklare att utnyttja din bonus då dina bonuscheckar alltid finns tillgängliga i mobilen och du har möjlighet att lösa in dem mot drivmedel på Tanka eller biltvätt på Tvätta. En funktion som bara erbjuds i appen.

Tanka med CarPay

Nu kan du betala din tankning på Tanka bensinstationer med CarPay-appen. Du behöver inte använda ditt vanliga kort och får kvittot direkt i mobilen. Superenkelt!

Så här gör du

Se till att du har den senaste versionen av CarPay nedladdad. Sedan är det bara att öppna appen och följa instruktionerna nedan.

 • Starta appen. Om du har platstjänster på visas per automatik stationen du befinner dig vid. Logga sedan in med ditt BankID.
 • Välj pump du vill tanka ifrån.
 • När du tankat klart åker du vidare som vanligt. Kvittot får du direkt i appen och du behöver inte avsluta tankningen i appen.

Ladda din elbil med CarPay

Vi applåderar alla som väljer en mer hållbar livsstil och därför ger vi nu dubbel CarPaybonus på elbilsladdning. Bonus som du kan använda till att ladda igen eller på annat sätt förbättra din bilekonomi.

1 kr = 1 poäng

När du laddar din elbil får du dubbla poäng hos många laddaktörer under hela 2023.

Hur får jag bonus?

Laddstationerna erbjuder olika betalsätt. Hos en del betalar du med ditt CarPaykort. Hos andra betalar du via laddaktörens egen app. För att du då ska få bonus är det viktigt att du lagt in CarPay som betalmedel i laddaktörens app.

Se vart pengarna tar vägen

Vill du enkelt få en överblick över vad ditt bilägande kostar och hur utgifterna fördelas?

Med CarPay får du svaret direkt i mobilen. Du får översikt över dina köp, ditt lån eller leasing samt full saldokoll, du kan göra överföringar mellan konton och om dina behov förändras kan du själv justera kreditgränsen direkt i appen.

Hitta rätt väg direkt

Med Volvokort tankar du alltid billigare på alla Tanka-stationer och får dessutom bonus på både Tanka bensinstationer och Tvätta biltvätt. Med CarPay hittar du enkelt närmaste station med fullständig information om vilken service som erbjuds.

Handla, spara och betala utan oro

CarPay är kopplad till Mobilt BankID, en säker signeringsmetod. I appen finns flera användbara funktioner som sätter din trygghet främst. Skulle du förlora ditt Volvokort kontaktar du Volvofinans Bank direkt via appen för att spärra kortet. Önskar du begränsa ditt kort för köp utomlands eller via internet gör du det enkelt själv via funktionen Regionspärr.

Kom igång med CarPay

Appen CarPay finns tillgänglig för både iPhone och Android. Appen är kostnadsfri och du loggar enkelt in med BankID.

Ladda hem för iPhone Ladda hem för Android
 • Vi finns för dig som behöver Tanka

  Bonus och rabatt. Förnybara drivmedel. Betalning med mobilen.

 • Tvätta - biltvätt

  Här kan du läsa mer om våra Tvätta och var du kan tvätta din bil.

 • Volvokort

  Samla ditt bilägande på ett kort och få rabatt på drivmedel, samla bonus och mycket mer. Upptäck fördelarna med ett Volvokort.

 • Care by Volvo

  Upptäck ett flexibelt sätt att köra Volvo, helt utan fast bindningstid.