492 Bilar i lager

CarPay

Enklare bilägande med CarPay i din mobil

Välkommen till en bättre bilekonomi

CarPay är betaltjänsten för dig som kör bil. Varje gång du betalar med CarPay sänker du effektivt dina bilkostnader. Du får rabatter, bonus och exklusiva erbjudanden på allt från laddning och drivmedel på Tanka till biltvätt på Tvätta och tillbehör i våra butiker. CarPay finns även i fysiskt kort i form av Volvokortet eller CarPaykortet.

 • Bonus att ladda, tanka, tvätta och utrusta bilen för
 • Rabatt på drivmedel, tvätt och tillbehör
 • Delbetala verkstadsbesöket räntefritt
 • Erbjudanden för bilen och resan

Fördelar med CarPay

Betala ditt verkstadsbesök hemma i soffan

När din bil är klar på verkstaden får du en notis i mobilen.

 1. Efter att du loggat in i appen kommer du direkt till betalningen. Där hittar du också en specifikation på arbetet som gjorts.
 2. Välj vilket konto du vill betala i från, om du vill använda eventuell bonus och om du vill delbetala verkstadsbesöket.
 3. Signera köpet med BankID

När du betalat din verkstadsnota direkt i CarPay kan du se din order direkt i CarPay om man klickar fram transaktionsdetaljerna. OBS! Appen visar inte ett fullständigt kvitto utan endast order där det framgår vad som är gjort med bilen (arbete, reservdelar m.m.). Kvittot får du från våra tekniker. 

Tanka direkt med appen

Betala din tankning på Tanka bensinstationer med CarPay-appen. Du behöver inte använda ditt vanliga kort och får kvittot direkt i mobilen. Superenkelt!

Se till att du har den senaste versionen av CarPay nedladdad. Sedan är det bara att öppna appen och följa instruktionerna nedan.

 1. Starta appen. Om du har platstjänster på visas per automatik stationen du befinner dig vid. Logga sedan in med ditt BankID.
 2. Välj pump du vill tanka ifrån.
 3. När du tankat klart åker du vidare som vanligt. Kvittot får du direkt i appen och du behöver inte avsluta tankningen i appen.
 • Bonus till bilen

Du får bonus som du kan använda till att ladda, tanka, tvätta och utrusta bilen. Du får bonus på alla köp – och ibland dubbelt upp!

 • Rabatt på tankning

Du får lägre pris när du tankar hos Tanka och på bemannade OKQ8-stationer. Hos Tanka får du dessutom dubbel bonus.

 • Rabatt på biltvätt

Med Volvo-/ eller CarPaykort får du alltid 10% rabatt på våra Tvätta. 

 • Räntefri delbetalning i verkstan

Du kan delbetala verkstadsbesöket räntefritt i våra verkstäder. 

 • Kreditkort utan årsavgift

Med det Visaanslutna CarPaykortet kan du betala tryggt och säkert överallt – och du slipper årsavgiften.

 • 60 dagars kostnadsfri kredit

Du får alltid upp till 60 dagars kostnadsfri kredit när du betalar med CarPay.

 • Bekväm betalning

Med CarPaykortet i din digitala plånbok kan du betala smidigt med mobilen. Du kan också betala med själva CarPayappen hos verkstaden och Tanka.

Ladda hem för iPhone Ladda hem för Android

Ladda din elbil med CarPay

Vi applåderar alla som väljer en mer hållbar livsstil och därför ger vi nu dubbel CarPaybonus på elbilsladdning. Bonus som du kan använda till att ladda igen eller på annat sätt förbättra din bilekonomi.

1 kr = 1 poäng

När du laddar din elbil får du dubbla poäng hos många laddaktörer under hela 2023.

Hur får jag bonus?

Laddstationerna erbjuder olika betalsätt. Hos en del betalar du med ditt CarPaykort. Hos andra betalar du via laddaktörens egen app. För att du då ska få bonus är det viktigt att du lagt in CarPay som betalmedel i laddaktörens app.