869 Bilar i lager

Tvätta biltvätt

Tvätta din bil i våra automattvättar

Skonsamt för bilen, miljön och ekonomin

Vill du få bort smutsen från skogsvägarna, bli av med vägsaltet eller bara ha en fin bil inför helgen? På våra anläggningar kan du tvätta bilen på ett smart, smidigt och skonsamt sätt – för lacken, miljön och plånboken. Vi finns för dig som behöver Tvätta.

Betalar du med CarPaykort får du alltid 10 procent rabatt på alla tvättprogram och dessutom bonus. Betalar du med appen Tvätta så bjuder vi på var 6:e tvätt istället.

Här hittar du alla våra Tvätta-anläggningar, öppettider och status för dem.

2 000 ton olja och 5 ton tungmetaller släpps varje år ut i vår natur på grund av biltvättning på gatan eller garageuppfarten

Tvätta bilen med mobilen

Med appen Tvätta behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt kolla hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala med några klick. Just nu får du dessutom halva priset på första tvätten du gör med appen och betalar med CarPay (gäller på Tvätta-anläggningar som är ansluten till appen Tvätta*).

Var 6:e tvätt gratis
Det ska löna sig att tvätta bilen på Tvätta. Betalar du med CarPay-konto via appen får du en gratis guldtvätt var 6:e gång, oavsett vilka tvättar du gjort tidigare.

Ladda ner i App Store Ladda ner på Google Play

*Tvätta i Kista är inte ansluten till appen Tvätta.

Såhär fungerar Tvättaappen

  1. Ladda ner appen Tvätta.
  2. Skapa ett konto och registrera din bil.
  3. Välj abonnemang eller singeltvätt.
  4. Välj tvättprogram.
  5. Betala med CarPay-konto eller ditt registrerade kort.
  6. Kör fram till porten eller stoppskylten och vänta några sekunder på att registreringsskylten ska kännas igen och kör in i tvätten.
  7. Kör du en förmånsbil beställd från Volvo Bil? Läs mer här 
Se instruktionsfilm här

Tvätta Biltvätt fungerar på våra Tvätta-anläggningar i Upplands Väsby, Vallentuna, Enköping, Bålsta, Tuve, Sörred och Lundby.

Alltid ren bil med våra abonnemang

Att hålla din bil ren är inte bara en fråga om utseende, det är också ett sätt att bevara dess värde och förlänga dess livslängd. Genom att regelbundet tvätta din bil kan du undvika ansamling av smuts, salt, och andra skadliga ämnen som kan skada lacken och underredet.

För att göra detta ännu enklare för dig, erbjuder vi nu ett förmånligt Tvättabonnemang som passar både privatpersoner och företag. Välj nivå, betala ett fast lågt månadspris och tvätta bilen när det passar dig.

Brons: 299 kr/månad
Silver: 399 kr/månad
Guld: 589 kr/månad

Läs mer om våra abonnemang

Här kan du tvätta din bil

Bålsta

Lillsjörännan 6 (vid ICA Maxi)

Se priser

Enköping

Traktorgatan 6

Se priser

Upplands Väsby

Truckvägen 20

Se priser

Vallentuna

Smidesvägen 2

Se priser

Sörred

Sörredsmotet

Se priser

Lundby

Gropegårdsgatan 6

Se priser

Tuve

Örnekulans väg 1

Se priser

Kista

Stängd till och med december 2024 då vi öppnar vår helt nya tvättgata.

En grönare biltvätt

Det är viktigt för oss att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Därför är Tvättas samtliga anläggningar ISO-certifierade, uppfyller Naturvårdsverkets riktvärden och lever minst upp till kommunernas krav.

Tvättas anläggningar återvinner i genomsnitt 85% av allt vatten, med toppnoteringar på hela 92% återvinning. Det finns även oljeavskiljare kopplade till anläggningarna och alla tvättmedel är miljöanpassade.

Samtliga Tvätta i Sverige är certifierade enligt ISO 14001, vilket innebär att det finns dokumentation och utbildning i ett miljöledningssystem. Hela verksamheten har gåtts igenom på ett systematiskt sätt för att ta hand om både inre och yttre miljö – och miljömål är fastställda.