492 Bilar i lager

För dig som behöver Tvätta

Skonsamt för bilen, miljön och ekonomin

Vill du få bort smutsen från skogsvägarna, bli av med vägsaltet eller bara ha en fin bil inför helgen? På våra anläggningar kan du tvätta bilen på ett smart, smidigt och skonsamt sätt – för lacken, miljön och plånboken. Vi finns för dig som behöver Tvätta.

Med ett Volvokort eller CarPaykort får du alltid 10 procent rabatt på alla tvättprogram och dessutom bonus. Vi har biltvättar i Kista, Upplands Väsby, Vallentuna, Enköping, Bålsta, Tuve, Sörred och Lundby. Sväng förbi oss och tvätta bilen eller passa på när du ändå är här. 

Läs mer om CarPay

Våra Tvätta-anläggningar

Här hittar du alla våra Tvätta-anläggningar, öppettider och status för dem.

2 000 ton olja och 5 ton tungmetaller släpps varje år ut i vår natur på grund av biltvättning på gatan eller garageuppfarten

En grönare biltvätt

Det är viktigt för oss att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Därför är Tvättas samtliga anläggningar ISO-certifierade, uppfyller Naturvårdsverkets riktvärden och lever minst upp till kommunernas krav.

Tvättas anläggningar återvinner i genomsnitt 85% av allt vatten, med toppnoteringar på hela 92% återvinning. Det finns även oljeavskiljare kopplade till anläggningarna och alla tvättmedel är miljöanpassade.

Samtliga Tvätta i Sverige är certifierade enligt ISO 14001, vilket innebär att det finns dokumentation och utbildning i ett miljöledningssystem. Hela verksamheten har gåtts igenom på ett systematiskt sätt för att ta hand om både inre och yttre miljö – och miljömål är fastställda.

Här kan du tvätta din bil

Upplands Väsby

Truckvägen 20

Läs mer

Kista

Kronåsvägen 2

Läs mer

Enköping

Traktorgatan 6

Läs mer

Bålsta

Lillsjörännan 6 (vid ICA Maxi)

Läs mer

Vallentuna

Smidesvägen 2

Läs mer

Sörred

Sörredsmotet

Läs mer

Lundby

Gropegårdsgatan 6

Läs mer

Tuve

Örnekulans väg 1

Läs mer