310 Bilar i lager

Tvätta Biltvätt

Skonsamt för bilen, miljön och ekonomin

På Tvätta får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön. Samtliga Tvättas anläggningar i Sverige är miljöcertifierade. Med ett Volvokort eller Carpaykort får du alltid 20 procent rabatt på alla tvättprogram och dessutom bonus.

Vi har biltvättar i Kista, Uppsala, Upplands Väsby, Vallentuna, Enköping och Bålsta. Sväng förbi oss och tvätta bilen eller passa på när du ändå är här. 

Skonsam biltvätt med 20 procent rabatt

Det samlas mycket smuts och salt på vägarna som sätter sig i bilens lack. Hos Tvätta får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön. Tvätta renar alltid utsläppen och återvinner det mesta av vattnet. Betalar du med Volvokort får du alltid 20 procent rabatt på alla tvättprogram. Dessutom får du bonus som du enkelt kan lösa in i appen CarPay och få ett ännu bättre pris nästa gång du tvättar bilen.

Läs mer om CarPay
2 000 ton olja och 5 ton tungmetaller släpps varje år ut i vår natur på grund av biltvättning på gatan eller garageuppfarten

En ren bil är bara halva belöningen

För att få märka sin anläggning med “Hållbar biltvätt” måste man uppfylla vissa krav. Bland annat ska det finnas dokumentation kring miljöarbetet och godkända vattenprov som visar att tvättanläggningen minst klarar Naturvårdsverkets riktvärden.

Vi hand om din bil med moderna maskiner och program. Hit är alla bilmärken välkomna och du betalar enkelt med antingen Volvokort eller vanligt betalkort.

Pris från 150 kr med Volvo-/Carpaykort.

Här kan du tvätta din bil

Upplands Väsby

Truckvägen 20

Läs mer

Uppsala

Mältargatan 20

Läs mer

Kista

Kronåsvägen 2

Läs mer

Enköping

Traktorgatan 6

Läs mer

Bålsta

Lillsjörännan 6 (vid ICA Maxi)

Läs mer

Vallentuna

Smidesvägen 2

Läs mer

Aktuella bilerbjudanden

  • Fri uppgradering till Volvo XC90

    Fri uppgradering från utrustningsnivå Plus till Ultimate när du beställer en XC90 mildhybrid (värde ca 39 000 kr).

  • Privatleasing Flex

    Upptäck en flexiblare form av privatleasing. Till en extra kostnad av 700 kr per månad så binder du endast upp dig de första 6 månaderna och kan därefter avsluta din leasing när du så önskar.

  • Parkera för 250 kr/vecka på Arlanda

    Ska du ut och flyga i sommar? Vi tar hand om din bil när du ska ut och resa. När du servar bilen hos oss erbjuder vi parkering för 250 kr/vecka.