787 Bilar i lager

Tvätta biltvätt

Tvätta din bil i någon av våra automattvättar

Skonsamt för bilen, miljön och ekonomin

Vill du få bort smutsen från skogsvägarna, bli av med vägsaltet eller bara ha en fin bil inför helgen? På våra anläggningar kan du tvätta bilen på ett smart, smidigt och skonsamt sätt – för lacken, miljön och plånboken. Vi finns för dig som behöver Tvätta.

Betalar du med ett Volvokort eller CarPaykort får du alltid 10 procent rabatt på alla tvättprogram och dessutom bonus. Betalar du med appen Tvätta så bjuder vi på var 6:e tvätt istället. 

Vi har biltvättar i Kista, Upplands Väsby, Vallentuna, Enköping, Bålsta, Tuve, Sörred och Lundby. Sväng förbi oss och tvätta bilen eller passa på när du ändå är här. 

Läs mer om CarPay

Våra Tvätta-anläggningar

Här hittar du alla våra Tvätta-anläggningar, öppettider och status för dem.

2 000 ton olja och 5 ton tungmetaller släpps varje år ut i vår natur på grund av biltvättning på gatan eller garageuppfarten

Tvätta bilen med mobilen

Med appen Tvätta behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt kolla hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala med några klick. Just nu får du dessutom halva priset på första tvätten du gör med appen (gäller på Tvätta-anläggningar som är ansluten till appen Tvätta*).

Var 6:e tvätt gratis
Det ska löna sig att tvätta bilen på Tvätta. Betalar du med CarPay-konto via appen får du en gratis guldtvätt var 6:e gång, oavsett vilka tvättar du gjort tidigare.

*Tvätta i Kista är inte ansluten till appen Tvätta

Ladda ner i App Store Ladda ner på Google Play

Såhär går tvätten till

  1. Ladda ner appen Tvätta.
  2. Skapa ett konto och registrera din bil.
  3. Välj abonnemang eller singeltvätt.
  4. Välj tvättprogram.
  5. Betala med CarPay-konto eller ditt registrerade kort.
  6. Kör fram till porten eller stoppskylten och vänta några sekunder på att registreringsskylten ska kännas igen och kör in i tvätten.
  7. Kör du en förmånsbil beställd från Volvo Bil? Läs mer här 
Se instruktionsfilm här

Tvätta Biltvätt fungerar på våra Tvätta-anläggningar i Upplands Väsby, Vallentuna, Enköping, Bålsta, Tuve, Sörred och Lundby.

Här kan du tvätta din bil

Upplands Väsby

Truckvägen 20

Se priser

Kista

Kronåsvägen 2

Se priser

Enköping

Traktorgatan 6

Se priser

Bålsta

Lillsjörännan 6 (vid ICA Maxi)

Se priser

Vallentuna

Smidesvägen 2

Se priser

Sörred

Sörredsmotet

Se priser

Lundby

Gropegårdsgatan 6

Se priser

Tuve

Örnekulans väg 1

Se priser

En grönare biltvätt

Det är viktigt för oss att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Därför är Tvättas samtliga anläggningar ISO-certifierade, uppfyller Naturvårdsverkets riktvärden och lever minst upp till kommunernas krav.

Tvättas anläggningar återvinner i genomsnitt 85% av allt vatten, med toppnoteringar på hela 92% återvinning. Det finns även oljeavskiljare kopplade till anläggningarna och alla tvättmedel är miljöanpassade.

Samtliga Tvätta i Sverige är certifierade enligt ISO 14001, vilket innebär att det finns dokumentation och utbildning i ett miljöledningssystem. Hela verksamheten har gåtts igenom på ett systematiskt sätt för att ta hand om både inre och yttre miljö – och miljömål är fastställda.