436 Bilar i lager

Tvätta Biltvätt

Skonsamt för bilen, miljön och ekonomin

På Tvätta får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön. Samtliga Tvättas anläggningar i Sverige är miljöcertifierade. Med ett Volvokort eller CarPaykort får du alltid 20 procent rabatt på alla tvättprogram och dessutom bonus.

Vi har biltvättar i Kista, Uppsala, Upplands Väsby, Vallentuna, Enköping och Bålsta öppna för våra kunder. Sväng förbi oss och tvätta bilen eller passa på när du ändå är här. 

Vi bjuder på tredje tvätten hos Tvätta

Tvätta bilen två gånger i vår biltvätt så bjuder vi på tredje tvätten.

Skonsam biltvätt med 20 procent rabatt

Det samlas mycket smuts och salt på vägarna som sätter sig i bilens lack. Hos Tvätta får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön. Tvätta renar alltid utsläppen och återvinner det mesta av vattnet. Betalar du med Volvokort får du alltid 20 procent rabatt på alla tvättprogram. Dessutom får du bonus som du enkelt kan lösa in i appen CarPay och få ett ännu bättre pris nästa gång du tvättar bilen.

Läs mer om CarPay
2 000 ton olja och 5 ton tungmetaller släpps varje år ut i vår natur på grund av biltvättning på gatan eller garageuppfarten

En ren bil är bara halva belöningen

För att få märka sin anläggning med “Hållbar biltvätt” måste man uppfylla vissa krav. Bland annat ska det finnas dokumentation kring miljöarbetet och godkända vattenprov som visar att tvättanläggningen minst klarar Naturvårdsverkets riktvärden.

Vi hand om din bil med moderna maskiner och program. Hit är alla bilmärken välkomna och du betalar enkelt med antingen Volvokort eller vanligt betalkort.

Pris från 150 kr med Volvokort.

Här kan du tvätta din bil

Upplands Väsby

Truckvägen 20

Läs mer

Uppsala

Mältargatan 20

Läs mer

Kista

Kronåsvägen 2

Läs mer

Enköping

Traktorgatan 6

Läs mer

Bålsta

Lillsjörännan 6 (vid ICA Maxi)

Läs mer

Vallentuna

Smidesvägen 2

Läs mer

Aktuella bilerbjudanden