387 Bilar i lager

Tvätta i Bålsta

Välkommen till Tvätta i Bålsta

Visste du att vi tvättar din bil på 4 minuter? Så snabbt rullar din bil genom Bålstas snabbaste biltvätt. Vi tar hand om din bil med moderna maskiner och program. Det är bara att köra in, luta sig tillbaka och njuta av färden. Hit är alla bilmärken välkomna och du betalar enkelt med antingen Volvokort eller vanligt kort. Vi har även en Gör det själv-tvätt som du gärna får testa.

Välkommen till Lillsjörännan 6 (vid ICA Maxi).

Öppettider

Automattvätt:
Mån - Sön kl. 07.00 - 21.00
Gör det själv-tvätten:
Öppet dygnet runt

Brons

Ingår: Avfettning, hjulhögtryck, oscillerande högtryck sida & tak, borsttvätt, sköljvax, konturföljande tork, extra blåstork sidor & ljusterapi.


Volvo-/CarPaykort: 151 kr

Ord. pris: 189 kr

Silver

Ingår: Avfettning, fälgkem, tröskel och fälgtvätt, hjulhögtryck, underspolning, oscillerande högtryck sida & tak, borsttvätt, sköljvax, konturföljande tork, extra blåstork sidor & ljusterapi.


Volvo-/CarPaykort: 223 kr

Ord. pris: 279 kr

Guld

Ingår: Avfettning + extra, fälgkem, skumbad, tröskel & fälgtvätt, hjulhögtryck, underspolning, oscillerande högtryck sida & tak, borsttvätt, Shinetec polervax, osmosvatten, Raintecs vax, konturföljande tork, extra blåstork sidor & ljusterapi.


Volvo-/CarPaykort: 320 kr

Ord. pris: 399 kr

Vad gör jag om tvätten inte fungerar?

Vid driftstopp i tvätten ringer du:

0171-237 05

Vad är maxhöjd och bredd i automattvätten?

Maxbredd och höjd i vår automattvätt är 2,4 x 2,4 meter. 

Vad är maxhöjd i Gör det själv-tvätten?

Bås 1: Max 4,10 meter

Bås 2: Max 3,20 meter

Bås 3: Max 3,20 meter

Kan jag ha takbox på min bil?

Ja, du kan ha takbox eller annan extrautrustning på din bil i vår tvätt. Du väljer då Taxi-/takboxprogrammet där de konturföljande redskapen håller ett längre avstånd till din bil. 

Tvättar du din bil på rätt sätt?

Tvättar rätt gör du när du tvättar bilen i en tvätthall – allra helst i en som är miljömärkt som vår är.

Det renar vattnet från bland annat: 

  • Olja och grus
  • Tungmetaller
  • Kväve och fosfor (övergödande)

Tvätta alltså inte bilen på gatan. Då rinner allt detta ned i gatubrunnarna och ut i våra sjöar och hav, även om vi använder miljömärkta tvättmedel. 

Om Tvättgatan

I vår moderna anläggning börjar vi med att först spola av vägdamm och grus från din bil för att sedan gå vidare med avfettning, rengöring av lack och fälgar, och vi avslutar med en vaxning av din bil. Programmen tar 3 minuter och 50 sekunder och körs med mjuka borstar för att vara så skonsamma som möjligt mot bilens lackering.
För att använda programmet kör du upp bilen på transportbandet, slår av motorn och lägger bilen i friläge – resten sköter systemet.

Fördelen med att utföra din biltvätt på en anläggning är att du vet att du får bilen grundligt rengjord, men vi är dessutom noga med att hålla på miljöaspekten. Alla föroreningar i det smutsiga vattnet tas om hand och vi lyckas återvinna upp till 80% av det använda vattnet.

  • Tvätta - biltvätt

    Här kan du läsa mer om våra Tvätta och var du kan tvätta din bil.

  • Bilvård

    Biltvätt, rekond och mycket mer. Håll bilen ren och fräsch med något av våra bilvårdspaket.