441 Bilar i lager

Tvätta i Bålsta

Välkommen till Tvätta i Bålsta

Visste du att vi tvättar din bil på 4 minuter? Så snabbt rullar din bil genom Bålstas snabbaste biltvätt. Vi tar hand om din bil med moderna maskiner och program. Det är bara att köra in, luta sig tillbaka och njuta av färden. Hit är alla bilmärken välkomna och du betalar enkelt med antingen Volvokort eller vanligt kort.

Välkommen till Lillsjörännan 6 (vid ICA Maxi). Öppet dygnet runt. 

Brons

Ingår: Avfettning, hjulhögtryck, oscillerande högtryck sida & tak, borsttvätt, sköljvax, konturföljande tork, extra blåstork sidor & ljusterapi.


Volvo-/CarPaykort: 151 kr

Ord. pris: 189 kr

Silver

Ingår: Avfettning, fälgkem, tröskel och fälgtvätt, hjulhögtryck, underspolning, oscillerande högtryck sida & tak, borsttvätt, sköljvax, konturföljande tork, extra blåstork sidor & ljusterapi.


Volvo-/CarPaykort: 223 kr

Ord. pris: 279 kr

Guld

Ingår: Avfettning + extra, fälgkem, skumbad, tröskel & fälgtvätt, hjulhögtryck, underspolning, oscillerande högtryck sida & tak, borsttvätt, Shinetec polervax, osmosvatten, Raintecs vax, konturföljande tork, extra blåstork sidor & ljusterapi.


Volvo-/CarPaykort: 320 kr

Ord. pris: 399 kr

Tvättar du din bil på rätt sätt?

Tvättar rätt gör du när du tvättar bilen i en tvätthall – allra helst i en som är miljömärkt som vår är.

Det renar vattnet från bland annat: 

  • Olja och grus
  • Tungmetaller
  • Kväve och fosfor (övergödande)

Tvätta alltså inte bilen på gatan. Då rinner allt detta ned i gatubrunnarna och ut i våra sjöar och hav, även om vi använder miljömärkta tvättmedel. 

Om Tvättgatan

I vår moderna anläggning börjar vi med att först spola av vägdamm och grus från din bil för att sedan gå vidare med avfettning, rengöring av lack och fälgar, och vi avslutar med en vaxning av din bil. Programmen tar 3 minuter och 50 sekunder och körs med mjuka borstar för att vara så skonsamma som möjligt mot bilens lackering.
För att använda programmet kör du upp bilen på transportbandet, slår av motorn och lägger bilen i friläge – resten sköter systemet.

Fördelen med att utföra din biltvätt på en anläggning är att du vet att du får bilen grundligt rengjord, men vi är dessutom noga med att hålla på miljöaspekten. Alla föroreningar i det smutsiga vattnet tas om hand och vi lyckas återvinna upp till 80% av det använda vattnet.