875 Bilar i lager

Tanka

Alltid bonus och rabatt när du tankar hos oss

Bilen är en viktig del av mångas liv. Den gör att du kan skjutsa dina barn, hälsa på dem du tycker om och hinna med en hobby du brinner för. Det vill vi genom våra Tankastationer vara med och göra möjligt. Därför får du som kör alltid bonus och rabatt när du tankar hos oss. Vi finns för dig som behöver Tanka.

Här finns våra Tanka stationer

Arlandastad
Servogatan 16

Vallentuna
Smidesvägen 2

Upplands Väsby
Truckvägen 20

Enköping
Grusgatan 1B
(vid Salavägen70/E18)

Sörred
Sörredsmotet

Tuve
Örnekulans väg 1

Lundby
Gropegårdsgatan 6

Åbro
Argongatan

Tanka med bonus och rabatt

Vi tycker att det ska löna sig att tanka på våra stationer. Därför får du alltid bonus och rabatt när du betalar med Volvokortet eller appen CarPay, bonus du enkelt kan lösa in mot mer drivmedel.

Skaffa Carpay

Här kan du ladda din elbil

Tanka ingår i ett av norra Europas största nätverk för laddstationer. I samarbete med Vattenfall InCharge installerar vi nu över 300 laddplatser i anslutning till våra stationer

Hitta närmaste laddplats

Betala din tankning med mobilen

Med CarPay kan du betala direkt med appen när du tankar på Tankas stationer. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Välkommen att testa nästa gång du tankar. I CarPay får du också en smidig överblick över allt du gör med kortet och appen. 

Tanka 100 % förnybar diesel

Vi är glada över att kunna erbjuda dig Neste MY Förnybar Diesel (HVO100). Det är en 100 % förnybar diesel och bidrar till en betydande minskning av CO2‑utsläppen.

  • Tvätta - biltvätt

    Vill du få bort smutsen från skogsvägarna, bli av med vägsaltet eller bara ha en fin bil inför helgen? Hos oss tvättar du bilen på ett smidigt och skonsamt sätt. Nyhet! Tvätta bilen med vår nya app.

  • CarPay

    CarPay är betaltjänsten för dig som kör bil. Varje gång du betalar med CarPay sänker du effektivt dina bilkostnader. Du får rabatter, bonus och exklusiva erbjudanden.