421 Bilar i lager

Tanka

Snabb och bekväm tankning till lägre pris än på bemannade stationer.

För oss är Tanka mer än bara drivmedel. Vi bryr oss om din tid, din bil och även hur miljön runt omkring påverkas. En spännande nyhet är att du nu kan betala din tankning direkt med appen CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.

Betala din tankning med mobilen

Med CarPay kan du betala direkt med appen när du tankar på Tankas stationer. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Välkommen att testa nästa gång du tankar. I CarPay får du också en smidig överblick över allt du gör med kortet och appen.

Förmånligare liv med bilen


Vår filosofi är att du alltid ska kunna tanka till lågt pris på våra Tankastationer. Om du har Volvokort och dessutom appen CarPay så blir det ännu bättre. Betalar du med Volvokort får du både rabatt och även bonus. Bonusen kan du lösa in i appen CarPay nästa gång du tankar. 

Tanka 100 % förnybar diesel

Vi är glada över att kunna erbjuda dig Neste MY Förnybar Diesel (HVO100). Det är en 100 % förnybar diesel och bidrar till en betydande minskning av CO2‑utsläppen.

Kan jag tanka E10 i min bil?

E10 kan användas i alla Volvo-modeller som kommit ut på marknaden från och med 1976. Det enda undantaget är S/V40-modellerna med motorn 1.8 GDI, tillverkad på 1990-talet och början av 2000-talet.

Lista över vilka bilmodeller som kan tankas med E10

Här finns våra Tanka stationer

Upplands Väsby
Truckvägen 20

Vallentuna
Smidesvägen 2

Enköping
Grusgatan 1B
(vid Salavägen70/E18)

Bålsta
Arosvägen

Volvokort

Samla ditt bilägande på ett kort och få rabatt på drivmedel, samla bonus och mycket mer. Upptäck fördelarna med ett Volvokort.

Ansök om Volvo-/CarPaykort

Gör ditt bilägande enklare och mer förmånligt med ett Volvo-CarPaykort.

 

Ansök om kort

Aktuella bilerbjudanden