446 Bilar i lager

Tanka

Alltid bonus och rabatt när du tankar hos oss

Bilen är en viktig del av mångas liv. Den gör att du kan skjutsa dina barn, hälsa på dem du tycker om och hinna med en hobby du brinner för. Det vill vi genom våra Tankastationer vara med och göra möjligt. Därför får du som kör alltid bonus och rabatt när du tankar hos oss. Vi finns för dig som behöver Tanka.

Här finns våra Tanka stationer

Arlandastad
Servogatan 16

Enköping
Grusgatan 1B
(vid Salavägen70/E18)

Upplands Väsby
Truckvägen 20

Vallentuna
Smidesvägen 2

Tanka med bonus och rabatt

Vi tycker att det ska löna sig att tanka på våra stationer. Därför får du alltid bonus och rabatt när du betalar med Volvokortet eller appen Carpay, bonus du enkelt kan lösa in mot mer drivmedel.

Skaffa Carpay

Tanka 100 % förnybar diesel

Vi är glada över att kunna erbjuda dig Neste MY Förnybar Diesel (HVO100). Det är en 100 % förnybar diesel och bidrar till en betydande minskning av CO2‑utsläppen.

Kan jag tanka E10 i min bil?

E10 kan användas i alla Volvo-modeller som kommit ut på marknaden från och med 1976. Det enda undantaget är S/V40-modellerna med motorn 1.8 GDI, tillverkad på 1990-talet och början av 2000-talet.

Lista över vilka bilmodeller som kan tankas med E10

Betala din tankning med mobilen

Med Carpay kan du betala direkt med appen när du tankar på Tankas stationer. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Välkommen att testa nästa gång du tankar. I Carpay får du också en smidig överblick över allt du gör med kortet och appen. 

Volvokort

Samla ditt bilägande på ett kort och få rabatt på drivmedel, samla bonus och mycket mer. Upptäck fördelarna med ett Volvokort.

Ansök om Volvo-/Carpaykort

Gör ditt bilägande enklare och mer förmånligt med ett Volvo-Carpaykort.

Ansök om kort