864 Bilar i lager

Bilvård & rekond

Hos oss kan du få hjälp med allt från enklare bilvård till mer avancerad rekond. Alltid med skonsamma och miljöanpassade bilvårdsprodukter som får bilen att kännas som ny igen. Välj det bilvårdspaket som passar dig och låt oss ta hand om resten.

Våra bilvårdspaket

Våra bilvårdstekniker tar hand om din bil så väl utvändigt som invändigt och kan utföra tjänster som keramisk lackskyddsbehandling, lädervård och glasbehandling. Välj det paket som passar dig, Liten, Mellan eller Stor.

Viktigt att komma ihåg

Tänk på att innan bilen lämnas till oss för bilvård, behöver du tömma bilen på lösa detaljer och lösören. Säkerhetsutrustning, reservdäck och handbok kan du lämna kvar. En del av våra bilvårdspaket kan innebära att du lämnar bilen i två dagar på verkstaden.

Bilvård Liten

För dig som vill ge din bil lite mer kärlek än vad en traditionell maskintvätt kan erbjuda är vårt lilla rekondpaket för dig. 

Paketet omfattar:

 • Utvändig tvätt
 • Handtvätt inkl. avfettning och avtorkning
 • Fälgtvätt

Frånpris: 495 kr

Priset gäller vid en normalsmutsig bil. En extra kostnad kan tillkomma vid väldigt smutsig bil.

Boka

Bilvård Mellan

Bilvård Mellan passar när inte bara det yttre behöver tas omhand. Här bjuds även på en översyn av din bils insida.

Paketet omfattar:

 • Utvändig & invändig tvätt
 • Tvätt/rengöring av golvmattor
 • Dammsugning av golv, säten och bagageutrymme
 • Rengöring av paneler, dörrsidor och trösklar
 • Rengöring av rutor/fönsterputs
 • Handtvätt inkl. avfettning och avtorkning
 • Fälgtvätt och däckglans

Frånpris: 1 595 kr

Priset gäller vid en normalsmutsig bil. En extra kostnad kan tillkomma vid väldigt smutsig bil.

Boka

Bilvård Stor

När du vill ge din bil en nybilskänsla rekommenderar vi Bilvård Stor - vårt mest omfattande paket som omfattar en klassisk helrekonditionering. 

Paketet omfattar:

 • Allt i paketet Bilvård Mellan
 • Handtvätt inkl. avfettning och avtorkning
 • Fälgtvätt och däckglans
 • Motortvätt
 • Djuprengöring av lack med lera
 • Polering som tar bort mindre repor
 • Bättring av mindre stenskott i lacken
 • Vaxning

Frånpris: 3 995 kr

Priset gäller vid en normalsmutsig bil. En extra kostnad kan tillkomma vid väldigt smutsig bil.

Boka

Övriga behandlingar

Keramiskt Lackskydd

Pris: 4 995 kr (3 000 kr i kombination med Bilvård Stor)

LÅNGVARIGT SKYDD

Det lackskydd vi använder ger ett utomordentligt starkt skydd och håller garanterat i 18 månader. Det keramiska lackskyddet ger en skyddande effekt med högt motståndskraft.

Lackskyddet tål även bensinspill, avfettning och andra petroleumbaserade produkter. Salt-, olje- och tjärfläckar kan alltså lätt tas bort.

ENKLARE TVÄTT OCH HÖGRE ANDRAHANDSVÄRDE

Om du förlänger lackens varaktighet och lyster förbättrar du även andrahandsvärdet. Dessutom blir det mycket lättare att hålla bilen ren. Smutsen lossnar lättare under den högblanka ytan och du behöver varken vaxa eller polera din bil.

BEHANDLINGEN UTFÖRS AV EXPERTER

Lackskyddsbehandling funkar lika bra på nya som gamla bilar, så länge inte lacken är oxiderad eller repig. Behandlingen utförs i flera steg av våra skickliga bilvårdstekniker, vilket garanterar ett optimalt och långvarigt resultat.


Glasbehandling

Pris: 795 kr (585 kr i kombination med Bilvård Liten, Mellan eller Stor)

Siktförbättrande glasbehandling av 2-komponents-typ. Minskar vidhäftning av smuts, insekter, trafikfilm och is. Behandlingen gör det mer lättarbetat för vindrutetorkarna, vilket innebär att torkarna inte behöver användas lika frekvent. Vår glasbehandling minskar också reflexerna vid mörkerkörning.

Lädervård

Pris: 990 kr (690 kr i kombination med Bilvård Mellan eller Stor)

Lädervård utförs i två steg. I steg ett behandlar vi din bils läder med ett kombinerat fläckborttagnings- och rengöringsmedel för bilens läderklädsel. Produkten rengör på djupet och tar effektivt bort ingrodd smuts, samtidigt som lädrets fuktbevarande effekt förstärks. 

I steg två smörjs lädret med en kräm som fräschar upp och skyddar. Krämen återställer lädrets smidighet, lyster och textur, samt ger effektivt skydd mot smuts, uttorkning, blekning och slitage.


Klädseltvätt

Pris: 285 kr per säte (195 kr/säte i kombination med Bilvård Mellan eller Stor)

Klädseltvätt med tornado alternativt med ångtvätt, beroende på smutsens utbredning. Tänk på att bilen kan behöva stå och torka över natten om ångtvätt har utförts.

Denna behandling kombineras med fördel med "Textilvård behandling".


Textilbehandling

Pris: 795 kr

Vi behandlar dina textilier med en produkt som skyddar alla typer av textila material från väta och smuts av olika slag. Produkten gör det lätt att avlägsna smuts, samt att textilen inte blir blöt.


Boka tid

Boka tid här, eller kontakta oss via telefon på 0775-500  050

 • Tvätta - biltvätt

  Vill du få bort smutsen från skogsvägarna, bli av med vägsaltet eller bara ha en fin bil inför helgen? Hos oss tvättar du bilen på ett smidigt och skonsamt sätt. Nyhet! Tvätta bilen med vår nya app.

Vi som jobbar med bilvård