891 Bilar i lager

Laddhybrider

Upptäck vårt utbud

Intresserad av en laddhybrid från Volvo? Volvo erbjuder ett brett utbud av laddhybrider i alla storlekar. Här hjälper vi dig att hitta den modell som passar bäst just för dig.

Kraft på kommando

Våra laddhybrider bjuder på en kraftfull körupplevelse med en tyst acceleration och flera olika körlägen för att passa din körstil. Välj den som passar dig.

Spåra din energiförbrukning

Med Volvo Cars-appen kan du övervaka genomsnittlig bränsleförbrukning, laddningsnivåer och genomsnittlig elanvändning jämfört med bensin.

Bromskraftåtervinning

När du bromsar skapas energi som tillvaratas och lagras i bilens batteri för framtida bruk, så att du kan köra mer hållbart och ekonomiskt.

Alla Volvos laddhybrider

Mer från Volvo

  • Elbilar

    Upptäck våra elbilar. Ibland är det tysta sättet det mest kraftfulla. Utan att släppa ut några avgaser och med mindre buller, oavsett hastighet.

  • Care by Volvo

    Care by Volvo är vårt abonnemang där du leasar en helt ny Volvo till fast månadskostnad – där allt ingår! Upptäck ett flexibelt sätt att köra bil, helt utan fast bindningstid. Beställ din bil online eller kom in till någon av våra anläggningar.

  • CarPay

    CarPay är betaltjänsten för dig som kör bil. Varje gång du betalar med CarPay sänker du effektivt dina bilkostnader. Du får rabatter, bonus och exklusiva erbjudanden.

Våra Volvoanläggningar