419 Bilar i lager

Volvo privatleasing

Volvo har ett brett utbud av populära bilar. Nu kan du privatleasa flera av modellerna till ett bra pris med snabb leverans. 

Volvo Privatleasing med trygghet

Vi bjuder på privatleasingskydd i tre månader som inträder om du till exempel skulle bli arbetslös eller hamna på sjukhus. Du väljer själv om du vill förlänga det från månad 4 till en låg kostnad.

Volvo privatleasing - så fungerar det

Med Volvo Privatleasing får du ett enkelt bilägande. Du väljer bilmodell, eventuell extrautrustning samt planerad körsträcka. Det enda du sedan betalar är en fast månadskostnad, försäkring, vägtrafikskatt och det bränsle du använder.

Service och andra underhållskostnader tar vi hand om. Sedan bjuder vi på tre års fritt Volvo On Call och Volvo Assistans. Efter leasingperioden, vanligtvis tre år, lämnar du tillbaka din Volvo och bestämmer själv om du vill ha en ny.

Upptäck Care by Volvo

Ett populärt alternativ till privatleasing är Care by Volvo. Om du jämför med traditionell privatleasing så får du mer med Care by Volvo. Bland annat så ingår försäkring, service och praktiska tjänster som till exempel en extra bil när du behöver det.

Läs mer om Care by Volvo

Fördelar med privatleasing

 • Ingen kontantinsats
 • Fast månadskostnad
 • Service ingår
 • 3 års fritt Volvo On Call
 • 3 års Volvo Assistans
 • 3 månaders privatleasingskydd
 • 10% rabatt på försäkring från Volvia

Privatleasingerbjudanden från Volvo

Volvo XC40 Recharge 

En helelektrisk uppkopplad bil för hållbar körning.


Volvo XC40 Recharge Core Edition 

Pris från just nu uppdaterar vi priset (inkl. service, 1 500 mil/år, 36 mån)

Du får stödfunktioner som integrerar Google, elmanövrerad baklucka och nyckellöst låssystem. Andra praktiska funktioner är förarstöd och LED-strålkastare.

Gäller modellår 2023.

Upptäck Volvo XC40 Recharge

*Snittpris/månad i 36 månader. Kalkylen är räknad med miljöbonus på 70 000 kr. Bonusen betalas ut av Transportstyrelsen efter ca 6 månader vilket innebär att leasinghyran är högre än ovan innan bonusen betalts ut. OBS. miljöbonusen är just nu pausad vilket innebär att fordonsägare får vänta längre än normalt på sin bonus. Pris inkl. moms, service och garanterat restvärde. Försäkring tillkommer. Gäller modellår 2023.

Nyfiken på Volvo privatleasing?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort

Vanliga frågor om Volvo privatleasing

Hur funkar det med restvärde och privatleasing?

Volvo Car Retail garanterar din bils restvärde då du leasar den av oss. Det innebär alltså att du behöver inte fundera på bilens värdeminskning under leasingperioden.

Hur långt får jag köra per år?

När du beställer din bil bestämmer du själv hur många mil per år som ska ingå i din privatleasing (högre körsträcka ger en högre månadskostnad). Visar det sig att du vid återlämningen överstigit den kvot du valt får du betala en kostnad för övermil på 12 kr/mil.

Återlämning - så funkar det

Vanligtvis löper din abonnemangstid ut efter 36 månader, då är det dags att lämna tillbaka din bil till oss. Tänk på att bilen förväntas vara i ett skick som motsvarar normalt slitage sett till bilens ålder. När du lämnar in din bil görs en genomgående besiktning av den för att avgöra dess skick och skador som anses vara över normalt slitage får du betala för. Om du kört fler mil än vad som avtalats tillkommer en kostnad på 12 kr/mil. Glöm inte att samtliga nycklar och eventuella delar och/eller tillbehör som tagits av ska finnas med när bilen lämnas tillbaka. Detsamma gäller serviceboken, som ska vara korrekt ifylld.

Är Volvo Privatleasing och Volvo Inclusive Privatleasing samma sak?

Det är i stort sett samma sak men i Volvo Inclusive Privatleasing så ingår även försäkring i din månadskostnad, något som många uppskattar då det ger dig ett komplett bilinnehav med alla kostnader samlade på en faktura.

Fler erbjudanden från Volvo

 • 15% rabatt på sommarens tillbehör

  Gör din Volvo redo för sommarens äventyr med takbox, lasthållare, cykelhållare eller stötfångarskydd.

 • Volvo Selekt Inclusive

  Upptäck Volvo Selekt Inclusive, marknadens kanske bästa bilägarkoncept där allt ingår i månadskostnaden när du köper en begagnad Volvo.

 • För dig som företagskund

  Nu har vi tagit fram attraktiva paketeringar på våra företagsanpassade bilar.

Våra Volvosäljare