891 Bilar i lager

Mobile Service

Vi servar din elbil hemma hos dig.

Kör du en elbil från Volvo eller Polestar? Mobile Service är utformad för att ge dig som kund en enkel och bekväm serviceupplevelse hos oss. 

Vi förstår att din tid är värdefull, och det är därför vi har skapat denna unika tjänst. Istället för att du behöver planera och anpassa din dag efter ett verkstadsbesök, låter vi dig bestämma var du vill ha din bil servad. Det spelar ingen roll om du är hemma eller på jobbet  – vi kommer till dig.

Vi erbjuder just nu Mobile Service i Göteborgsområdet.

*Mobile Service gäller elbilar samt bränslebilar med lättare reparationer som ej kräver lyft. Gäller vid betalning med CarPay eller avtalskunder med service- och reparationsavtal. Erbjuds just nu utan framkörningsavgift (värde 400 kr).

Betala med CarPay

Servicen av din bil betalar du enkelt med appen CarPay. Med CarPay får du flera smarta sätt att betala på, bonus på alla din köp och fina rabatter och erbjudanden. Kortet har ingen årsavgift och appen är helt kostnadsfri. Dessutom kan du delbetala servicen räntefritt upp till 12 månader.

Läs om CarPay

Fördelar med Mobile Service

Tidsbesparande

Vi förstår att ditt liv kan vara hektiskt, och att ta din bil till en verkstad kan vara tidskrävande. Med Mobile Service behöver du inte längre avsätta tid för att ta hand om din bil. Vi kommer till dig när det passar dig bäst.

Bekvämt

Våra erfarna tekniker tar hand om allt. De anländer med all nödvändig utrustning och verktyg för att utföra service och enklare reparationer direkt på plats. Så länge jobbet inte kräver en lyft, kan vi göra det ute på plats hos dig.

Säkert

Säkerhet är alltid vår högsta prioritet. Våra tekniker är noga utbildade och följer de högsta standarderna när det kommer till service och reparationer. Vi använder bara Originaldelar för att säkerställa att din bil är i toppskick när vi är klara.

Boka Mobile Service

Mobile Service gäller elbilar samt bränslebilar med lättare reparationer som ej kräver lyft.

Semesterstängt - bokningsbart 12 augusti igen.

Hur går Mobile Service till?

Service av elbil

Även om komponenter som tändstift och avgassystem inte längre behövs, så innehåller elbilar vissa delar som bränslebilar saknar. Av den anledningen är regelbunden service fortfarande lika viktig.

Vid service av elbilar kontrollerar vi bland annat:

 • Bromsbelägg och bromsskivor
 • Bilbälten
 • Däcktryck
 • Torkarblad
 • Polestar service

  Det är lätt att serva eller reparera din Polestar. Vi har specialutbildad personal för att ta hand om din bil på bästa sätt.

 • CarPay

  CarPay är betaltjänsten för dig som kör bil. Varje gång du betalar med CarPay sänker du effektivt dina bilkostnader. Du får rabatter, bonus och exklusiva erbjudanden.

 • Volvo Originalservice

  När du servar din Volvo i en auktoriserad Volvo-verkstad så vet du att din bil är i trygga händer. Läs mer och boka din service här.