893 Bilar i lager

En hållbar vardag för människor på väg

Volvo Car Retail är en del av Volvo Cars och erbjuder nya och begagnade bilar samt verkstad- och servicetjänster av Polestar och Volvo. Genom hållbara produkter, innovativa lösningar och laddade upplevelser vill Volvo Car Retail göra betydande skillnad varje dag för våra kunder, anställda, branschen i stort och generationer på väg. Och vi gör det tillsammans. Vi finns representerade på 16 anläggningar i Stockholm, Göteborg och Enköping samt består av ca 800 medarbetare. 

  • Vi gör livet med din Volvo enklare

    När du köper en Volvo hos oss får du mer än en bil. Du får ett nytt sätt att se på ägarskap – med mindre oro och mer tid för livet.

  • Livet med bil

    Välkommen till Livet med bil - vår avdelning för allt som hör ditt bilägande till. Här hittar du enkla tips, matnyttig information och svar på frågor gällande hela ditt bilägande.

  • Nyheter från oss

    Här kan du ta del av senaste nytt från oss.

Hållbarhet

Volvo vill vara ett klimatneutralt företag 2040. Det är också en av de största utmaningarna som vi någonsin har stått inför. Vi är en del av problemet och därför är det upp till oss att ändra vad vi gör och hur vi gör det.