477 Bilar i lager

Vi värnar om din tid

Våra kunder är alltid på väg. Dygnet runt, året runt, ser vi till att deras vardag fungerar.

Aldrig har tiden varit så värdefull som idag. Alla kämpar vi för att få dagen och natten att räcka till. Tiden som behövs till familjen, till dig själv, till dina vänner, till att göra absolut ingenting. Till att andas. 
Vi vet att din tid är viktig och vi ska göra allt vi kan för att underlätta din vardag och möjliggöra de stunder just du behöver. Välkommen till oss. 

Riktigt bra service har varit vår ledstjärna genom åren. En röd tråd som påminner oss om vägen till nöjda kunder. Att mötas på dina villkor, oavsett om det är fysiskt eller online, och guida till de bästa valen utifrån just dina behov.

Du hittar oss på någon av våra elva anläggningar i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Förutom förstklassig service erbjuder vi nya och begagnade bilar från Volvo. Vi är även auktoriserad Polestar- och Volvoverkstad.

Med ett öra mot samtiden och ett öga mot framtiden jobbar vi för att förenkla för våra kunder. Stora och små, företag som privatperson, för den som enbart köper ett par torkarblad eller den som krockat bilen. Vi servar, lagar, lyssnar, ger råd, levererar och inspirerar. Vi digitaliserar och effektiviserar. Tillsammans banar vi ny väg och blir en del av att forma en friare, säkrare och mer hållbar framtid.

Bolagsändring Volvo Car Retail UM AB

Volvo Car Retail UM AB (556275-5834) kommer den tredje december 2021 att fusioneras (uppgå i) med Volvo Car Retail AB (556627-6175).

Lär känna oss

  • Varför Volvo Car Retail?

    Vi tar dig i handen genom bilägandets hela livscykel och skräddarsyr erbjudanden utifrån just dina olika och unika behov.

  • Alltid hos oss

    Vi tror på riktigt bra service, det gäller både dig och din bil. När vi tar hand om din bil kan du fika, koppla av eller jobba.

  • För en mer hållbar väg framåt

    Bilen spelar en viktig roll i allas våra liv och som stor aktör i branschen har vi ett ansvar. Hur kan vi bidra till ett mer hållbart samhälle?

Våra anläggningar