306 Bilar i lager

Vi värnar om din tid

Alltid anpassat efter dina behov, så att du får mer tid för livet.

Vi vill att livet med din Volvo ska vara lika bekvämt och enkelt som det är att köra den. Med elva anläggningar i tre regioner kommer vi närmre dig som kund. Hos oss får du hjälp med allt som rör din Volvo – finansiering, service, reparationer och tillbehör. Alltid anpassat efter dina behov, så att du får mer tid för livet. Du möter oss på det sätt som passar dig bäst, digitalt eller på plats hos oss.

Riktigt bra service har varit vår ledstjärna genom åren. En röd tråd som påminner oss om vägen till nöjda kunder. Att mötas på dina villkor, oavsett om det är fysiskt eller online, och guida till de bästa valen utifrån just dina behov. När du köper en Volvo hos oss får du mer än en bil. Du får ett nytt sätt att se på ägarskap – med mindre oro och mer tid för livet. Vårt mål är att ge dig ett enkelt och bekymmersfritt bilägande.

Du hittar oss på någon av våra elva anläggningar i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Varmt välkommen till oss.

Årsredovisning och hållbarhetsredovisning

Årsredovisning för 2019 Hållbarhetsredovisning 2020

Lär känna oss

 • Varför Volvo Car Retail?

  När du köper en Volvo hos oss får du mer än en bil. Du får ett nytt sätt att se på ägarskap – med mindre oro och mer tid för livet.

 • Alltid hos oss

  Vi tror på riktigt bra service, det gäller både dig och din bil. När vi tar hand om din bil kan du fika, koppla av eller jobba.

 • För en mer hållbar väg framåt

  Bilen spelar en viktig roll i allas våra liv och som stor aktör i branschen har vi ett ansvar. Hur kan vi bidra till ett mer hållbart samhälle?

 • Till dig som kund i Bålsta

  Volvo Car Retail har beslutat att flytta verksamheten i Bålsta till våra närliggande anläggningar i Kungsängen och Enköping.

 • C40 Recharge tilldelas fem stjärnor i Euro NCAP:s säkerhetstester

  Helt elektriska Volvo C40 Recharge har tilldelats fem stjärnor för säkerhet i Euro NCAP:s tester 2022 och gör därmed sina syskon i vårt modellprogram sällskap som en av de säkraste bilarna på vägarna.

 • Andas renare luft i våra bilar

  Volvo Cars vidtar åtgärder för att erbjuda ständigt bättre luftkvalitet i sina senaste bilar genom banbrytande luftrening, vilket hjälper de åkande att andas renare luft.

 • Sverigefavorit i toppform

  Sveriges just nu mest registrerade bil Volvo XC40 har blivit ännu bättre. Edit var nyfiken på senaste upplagan av Volvo XC40 och tog ett snack med Emma Berntsson, kommersiell projektledare på Volvo Cars.

Våra anläggningar