263 Bilar i lager

Vi värnar om din tid

Våra kunder är alltid på väg. Dygnet runt, året runt, ser vi till att deras vardag fungerar.

Vi värnar om din tid. Aldrig har tiden varit så värdefull som idag. Alla kämpar vi för att få dagen och natten att räcka till. Tiden som behövs till familjen, till dig själv, till dina vänner, till att göra absolut ingenting. Till att andas. 
Vi vet att din tid är viktig och vi ska göra allt vi kan för att underlätta din vardag och möjliggöra de stunder just du behöver. Välkommen till oss. 

Riktigt bra service har varit vår ledstjärna genom åren. En röd tråd som påminner oss om vägen till nöjda kunder. Genom vår värdegrund och våra värderingar - enkelt, omtänksamt och engagerat, vill vi tillsammans skapa en mer hållbar väg framåt.

Våra anläggningar finns i Arlandastad, Hammarby Sjöstad, Kista, Länna, Tierp samt i Uppsala. Förutom förstklassig service erbjuder vi nya och begagnade bilar från Volvo, Renault och Dacia. Vi är även auktoriserad verkstad för samma varumärken, men även Ford och Polestar.

Med ett öra mot samtiden och ett öga mot framtiden jobbar vi för att förenkla för våra kunder. Vi servar, lagar, lyssnar, ger råd, levererar och inspirerar. Vi digitaliserar och effektiviserar. Tillsammans banar vi ny väg och blir en del av att forma en friare, säkrare och mer hållbar framtid.

Lär känna oss

  • Alltid hos oss

    Vi tror på riktigt bra service, det gäller både dig och din bil. När vi tar hand om din bil kan du fika, luncha, koppla av eller jobba.

  • För en mer hållbar väg framåt

    Bilen spelar en viktig roll i allas våra liv och som stor aktör i branschen har vi ett ansvar. Hur kan vi bidra till ett mer hållbart samhälle?

  • Vår historia

    Vår historia som bilhandlare sträcker sig tillbaka ända till 1930-talet då Henrik Lindström etablerade sig som Volvoåterförsäljare.

Våra anläggningar