891 Bilar i lager

Vi gör livet med din Volvo enklare

Söker du en tjänstebil eller en elbil att köra till landet med? Eller låter bilen konstigt? Oavsett behov hittar du lösningen hos oss. Volvo Cars tydliga ambiton med en helägd återförsäljarverksamhet är att ligga i absolut framkant och erbjuda framtidens kundupplevelse. 

 • Auktoriserade verkstäder
 • Allt på ett ställe
 • Lång erfarenhet

Vi tänker på hela ditt bilägande

Du hittar oss på 16 olika platser i Stockholm, Göteborg och Enköping och på alla våra anläggningar jobbar vi utifrån samma helhetskoncept. Målet är att du ska hitta allt som rör din bil på ett och samma ställe. 

Valen du gör med vårt expertstöd tar största möjliga hänsyn till miljön och dina ekonomiska kalkyler. Vi tar dig i handen genom bilägandets hela livscykel. Vi skräddarsyr erbjudanden utifrån våra kunders olika och unika behov.

Våra anläggningar

Service med högsta kvalitet

I våra verkstäder möts du av välutbildad och erfaren personal, uppdaterad på den senaste tekniken. Vi garanterar att du får service med högsta kvalitet och din bil ett högre andrahandsvärde.

I våra anläggningar har vi integrerat försäljning, verkstäder och kundytor till en trevlig, modern miljö där du kan vänta kvar medan vi tar hand om din bil. 

Personlig kontakt

Hos oss får du en personlig servicetekniker, vilket ger ett tryggare b­­­­ilägande. Din personliga servicetekniker är specialiserad på just din bil, uppdaterad på den senaste tekniken och lär känna både dig och bilen över tid.

Våra verkstadstjänster

Lång erfarenhet

Våra kunder finns inom alla delar av näringslivet och i branscher som kräver kvalitet och service utöver det vanliga. Vi är din expertkompetens i val av fordonsmodeller, ramavtals- och policyfrågor samt finans, regelverk och service. Varje dag hjälper vi våra kunder fatta smartare bilbeslut kring exempelvis förmånsvärden, skatter, miljökrav, utsläpp och finansiering. Genom vår erfarenhet av tusentals företagsavtal vågar vi säga att vi är experter på området.

Vårt företagserbjudande

Arbetsplats och kultur

Vi på Volvo Car Retail är en del av Volvo Cars. Volvo Cars har alltid varit ett varumärke för människor som bryr sig om andra människor och världen vi lever i. Därför har vi bestämt oss för att göra livet enklare, bättre och säkrare för alla.

På Volvo Car Retail vill vi leda utvecklingen i branschen med nya tekniker, innovation och arbetssätt. För vi vet att vår framgång bygger på vår förmåga att utvecklas tillsammans i team.

Är du utvecklingsinriktad och nyfiken? Vill du veta mer om den senaste tekniken? Gillar du laganda och samarbete? Tror du som vi på att ge kundservice utöver det vanliga? I så fall kanske du skulle trivas hos oss. Vi är över 800 medansvariga på 16 anläggningar i Stockholm, Göteborg och Enköping.

Sök jobb hos oss

Hållbarhet

Volvo vill vara ett klimatneutralt företag 2040. Det är också en av de största utmaningarna som vi någonsin har stått inför. Vi är en del av problemet och därför är det upp till oss att ändra vad vi gör och hur vi gör det. 

Vårt hållbarhetsarbete

Vidare läsning

 • Livet med bil

  Välkommen till Livet med bil - vår avdelning för allt som hör ditt bilägande till. Här hittar du enkla tips, matnyttig information och svar på frågor gällande hela ditt bilägande.

 • Nyheter från oss

  Här kan du ta del av senaste nytt från oss.

 • Aktuella erbjudanden

  Hos oss hittar du alltid förmånliga erbjudanden, både när det gäller bilar och service.