446 Bilar i lager

Volvo Business Lease

Enkelt bilägande för ditt företag.

Volvo Business Lease är ett förmånligt och enkelt sätt för dig med företag att äga bil på. Volvo har dessutom fler miljöbilar i sitt Business Lease-program än något annat bilmärke. Med Volvo Business Lease ingår allt för att göra ditt företags bilägande så bekvämt och pålitligt som möjligt.

Enkelt ägande för ditt företag

Volvo Business Lease är tillgängligt för alla företag med ett behov på upp till 20 företagsbilar. I paketet Volvo Business Lease ingår följande tjänster:

 • Finansiering via Volvo Finans
  Du får allt på en faktura, utan dolda avgifter. Du slipper betala för uppläggnings- och aviavgifter och annat som ibland tillkommer. Alla kostnader för företagets bil kommer på en och samma faktura.
 • Volvokort
  Det Volvokort du får via Volvo Business Lease ger extra rabatt på drivmedel. Förutom drivmedelsrabatt får du också tillgång till räntefri delbetalning, specialerbjudanden hos Volvohandlare och bonus på alla köp du gör med kortet. Dina bonuspoäng kan du sedan lösa in mot drivmedel på Tanka.
 • Volvia försäkring
  Försäkring via Volvia ingår alltid och skadehantering på auktoriserad Volvoverkstad om olyckan skulle vara framme. Garanterad reparation med Volvo Originaldelar är ännu en fördel du får med din Volvia-försäkring.
 • Serviceavtal
  Det serviceavtal som medföljer Volvo Business Lease ger din bil Volvo Originalservice utförd av specialister, alltid med Volvo Originaldelar. Det enda du som kund behöver tänka på är att boka tid för service och lämna in bilen enligt rekommendation.

Har du behov för fler än 20 bilar?

Vi har kunder av alla slag och i alla storlekar. Har du en större fordonsflotta har vi motsvarande lösningar även för dig. Du är välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

 • Tjänster för företag

  Oavsett om du ska köpa en bil eller uppgradera en hel tjänstebilsflotta så hjälper våra dedikerade specialister på företagsaffären dig.

 • Fleet Services

  Fleet services är en tjänst som gör bilägandet för dig som företagskund ännu smidigare.

 • Volvo hos oss

  Volvo är ett av Sveriges mest populära bilmärken med ett brett utbud modeller för både privatperson och företag.

 • Volvo Originalservice

  När du servar din Volvo i en auktoriserad Volvo-verkstad så vet du att din bil är i trygga händer. Läs mer och boka din service här.

Våra Volvosäljare