869 Bilar i lager

Volvo Business Lease

Enkelt bilägande för ditt företag

Står du i begrepp att införskaffa en eller flera nya bilar till företaget? Oavsett om du ska köpa en bil eller uppgradera en hel tjänstebilsflotta så har vi dedikerade specialister på företagsaffären som hjälper dig. Volvo Business Lease är ett förmånligt och enkelt sätt för dig med företag att äga bil på. 

Vi har stor erfarenhet när det kommer till att förnya befintlig eller anskaffa en helt ny bilpark. Med ett brett utbud av bilar kan vi erbjuda finansiering, serviceabonnemang och även försäkring. Just nu har vi förmånliga priser på Volvos populäraste modeller, dessutom till garanterat restvärde vilket ger dig trygghet och kontroll över ditt bilägande.

Volvo EX30

Single Motor Extended Range Core (elbil)
Räckvidd: 470 km

Urval av utrustning:
Safe Space Teknologi, LED Strålkastare, Trådlös Apple Carplay, Adaptiv farthållare, Google Assistant, Maps, Play Store.

Månadskostnad från
4 495 kr*

Förmånsvärde från
2 320 kr

Volvo EX40

Core Special Edition Extended Range (elbil)
Räckvidd: 571 km

Urval av utrustning:
Parkeringssensorer fram / bak, Parkeringskamera, Värmepump, Elmanövrerad baklucka, Döda-vinkeln varnare

Månadskostnad från
5 795 kr*

Förmånsvärde från
2 554 kr

Volvo EC40

Core Special Edition Extended Range (elbil)
Räckvidd: 578 km

Urval av utrustning:
Elman. baklucka, Google Assistant, Maps, Play Store, Klimatpaket, Pilot Assist, BLIS, Backkamera. 

Månadskostnad från
5 995 kr*

Förmånsvärde från
2 613 kr

Volvo XC60 Recharge

Core Special Edition (laddhybrid)
Räckvidd el: 77 km

Urval av utrustning:
Elman. baklucka, Google Assistant, Maps, Play Store, Panoramaglastak, BLIS, Adaptiv farthållare, Dynamiska LED Strålkastare.

Månadskostnad från
5 495 kr*

Förmånsvärde från
3 609 kr

Volvo V60 Recharge

T6 Plus Dark (laddhybrid)
Räckvidd el: 91 km

Urval av utrustning:
Driver Assistance, Driver Awareness Google Assistant, Parkeringskamera bak, Parkeringssensor fram/bak, Elman. baklucka, Strålkastare Dynamisk LED, Pilot Assist, BLIS.

Månadskostnad från
5 295 kr*

Förmånsvärde från
3 735 kr

Detta ingår med Volvo Business Lease:

  • Finansiering
  • Finansieringen sker hos Ziklo Bank. Här slipper du betala för uppläggningsavgifter, aviavgifter och annat som kan tillkomma. Alla bilkostnader (inklusive försäkring, service, tvätt mm) får du på en och samma faktura.
  • Serviceavtal
  • Serviceavtal med Volvo Originalservice ingår i din månadskostnad. Du behöver bara boka service och lämna in bilen enligt rekommendationerna för din bilmodell. Det är både enkelt och smidigt.
  • Volvia Försäkring
  • Dina bilar är alltid helförsäkrade. Försäkring i Volvia innebär smidig skadehantering direkt i vår Skadeverkstad och garanterad reparation med Volvo Originaldelar.
  • CarPay
  • CarPay med extra drivmedelsrabatt ingår. Kortet är kostnadsfritt och du får alla bilkostnader samlade på en faktura vilket underlättar administrationen. Kortet gäller på Tanka och OKQ8.

*Business Lease 36 månader, 1500mil per år, inkl. service, 10% förstaförhöjd hyra, garanterat restvärde. EC40, EX40 & XC60 baserade på nettoprissatta bilar. EX30 & V60 kräver medlemskap i Företagarna. Förmånsvärde netto vid 50% marg.skatt. För EX30, EC40 & EX40 ingår även slitage. Gäller till och med 30 juni 2024.

Enkelt ägande för ditt företag

Volvo Business Lease är en helhetslösning för företag med 1–20 tjänstebilar. Ni får ett komplett bilinnehav där finansiering, serviceavtal och CarPay med erbjudanden och rabatter ingår. För att slippa tidskrävande administration får ni alla kostnader på en faktura.

Business Lease

 • Bygg din egen bil och välj fritt bland alla tänkbara tillval.
 • Finansiell leasing, skräddarsydd efter ditt företags förutsättningar.
 • Samlingsfaktura med bilens alla kostnader.
 • Drivmedelsrabatt hos Tanka & OKQ8.

Fleet Business Online

 • Allt inkluderat, service, underhåll, försäkring med mera. 
 • Inga oväntade kostnader.
 • Fast månadskostnad.
 • Flexibelt abonnemang. Välj mellan 3 månader uppsägningstid eller ett fast 36-månaders abonnemang med lägre avgift.
Läs mer om Care By Volvo

Har du behov för fler än 20 bilar?

Vi har kunder av alla slag och i alla storlekar. Har du en större fordonsflotta har vi motsvarande lösningar även för dig. Du är välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

 • Tjänster för företag

  Oavsett om du ska köpa en bil eller uppgradera en hel tjänstebilsflotta så hjälper våra dedikerade specialister på företagsaffären dig.

 • CarPay Företagskort

  Behoven av betalningar i samband med tjänsteresor ser olika ut. För att du skall hitta det som passar ditt företag lanserar CarPay nu tre olika företagskort.

 • Volvo Originalservice

  När du servar din Volvo i en auktoriserad Volvo-verkstad så vet du att din bil är i trygga händer. Läs mer och boka din service här.

 • Elbilar

  Upptäck våra elbilar. Ibland är det tysta sättet det mest kraftfulla. Utan att släppa ut några avgaser och med mindre buller, oavsett hastighet.