638 Bilar i lager

Vi är specialister på företagsbilar

Vi finns här för att hjälpa dig välja rätt och guida dig genom djungeln av olika begrepp – vare sig det gäller förmånsvärde, företagsleasing, prisbasbelopp eller typ av bil. Våra erbjudanden är skräddarsydda för att passa ditt företag och är samtidigt enkla, transparenta och flexibla.

Ingen kund är för stor – eller liten

Vi hjälper allt från enmansföretag till större organisationer att hitta den bästa lösningen för er. Det kan vara till exempel bilpolicy, finansieringslösningar och samarbetsavtal.

Fleet Services

Fleet Services är en tjänst från oss som gör bilägandet för dig som företagskund ännu smidigare. Vi tar del av er bilpolicy och processer så företaget och era förare får bästa möjliga kundupplevelse.

Genom Fleet Services stärker vi vårt partnerskap och erbjuder nya tjänster för en enklare hantering av er vagnpark. Vi blir länken mellan förare, inköpare och leasingbolag före, under och efter beställning.

Läs om Fleet Services

Önskar du rådgivning?

Oavsett vart ditt företag är på väg så finns vi där med expertis och support. Fyll i dina uppgifter så kommer någon av våra kunniga företagsspecialister att höra av sig till dig inom kort.

Vi finns för er genom hela bilägandet

Vårt mål är du ska få hjälp med allt rörande din bil hos oss.

Rådgivning Online & på plats

Finansiering

Serviceverkstad (vänta-kvar-service)

Skadeverkstad

Bilvård & rekond

Hjulskifte & däckhotell

Tillbehör

Hyrbil

TCO – Total cost of ownership

TCO-baserad bilpolicy som fokuserar på bilens faktiska månadskostnad snarare än inköpspris. En bil med högre inköpspris kan bli billigare på sista raden – både för föraren och företaget. Du får en större tydlighet och förutsägbarhet kring totalekonomin för bilägandet.

Vi är Företagsgruppen

  • Volvo Selekt med Business Lease

    Nu lanserar vi Volvo Selekt med Business Lease. Stort utbud. Snabb leverans.

  • Volvo Business Lease

    Volvo Business Lease är lösningen för företag med 1–20 tjänstebilar. Vi hjälper dig att skräddarsy den bästa lösningen för just dig.

CarPay Företagskort

Behoven av betalningar i samband med tjänsteresor ser olika ut. För att du skall hitta det som passar ditt företag lanserar CarPay nu tre olika företagskort.