411 Bilar i lager

Vi är specialister på tjänstebilar

Våra lösningar för dig som företagare

Att välja ny tjänste- eller förmånsbil kan upplevas svårt och det finns många saker att tänka på. Vi finns här för dig för att hjälpa dig välja rätt och guida dig genom djungeln av olika begrepp – vare sig det gäller förmånsvärde, företagsleasing, prisbasbelopp eller typ av bil.

Specialister på tjänstebilar

Oavsett om du ska köpa en bil eller uppgradera en hel tjänstebilsflotta så har vi dedikerade specialister på företagsaffären som hjälper dig.

Ingen kund är för stor – eller liten

Vare sig du är ensamföretagare och behöver en ny tjänstebil eller om du är inköpsansvarig och det är dags att uppdatera hela företagets fordonsflotta med nya företagsbilar så kan vi hjälpa dig hitta en lösning. Hos oss hittar du ett brett sortiment vilket gör att du kan hitta bilar i många prisklasser.

Vi har stor erfarenhet av att hjälpa allt från enmansföretag till företag med tusentals anställda och vi gör alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för er. Vi kan även hjälpa ert företag med att upprätta en bilpolicy om ni har behov av det.

Vi bryr oss om våra kunder

Vi vill att du som företagskund hos oss ska ha ett så enkelt bilägande som möjligt. Alla frågor du kan tänkas ha gällande förmånsvärden, utsläpp och prisbasbelopp finns vi här för att svara på.

Vi bryr oss om dig som kund och även din bil. Vi är engagerade i dig och ditt bilägande och tror på att långsiktiga partnerskap och ett samarbete där vi tillsammans hittar de bästa lösningarna för er, är den rätta vägen att gå.

Aktuella erbjudanden

 • Volvo Selekt med Business Lease

  Nu lanserar vi Volvo Selekt med Business Lease. Stort utbud. Snabb leverans.

 • Volvo Business Lease

  Volvo Business Lease är lösningen för företag med 1–20 tjänstebilar. Vi hjälper dig att skräddarsy den bästa lösningen för just dig.

Vill du ha hjälp?

Fyll i dina uppgifter så kommer någon av våra kunniga företagsspecialister att höra av sig till dig inom kort.

Mindre företag

Enstaka tjänstebilar


För dig som egenföretagare med behov att skaffa en eller några företagsbilar.

Lösningar för dig

 • Business Lease & Fixed
 • Care by Volvo Fixed & Flex

Mellanstort företag

5–49 tjänstebilar


Utöver bilen behöver ni service, finansiering, försäkring och en policy att utgå ifrån.

Lösningar för dig

 • Business Lease & Fixed
 • Care by Volvo Fleet Online
 • Carpay Fleet
 • Fleet Services

Större företag

50 och fler tjänstebilar


Ni har en vagnpark med behov av strategisk rådgivning, optimering för kostnadseffektivitet och hållbarhet över tid.

Lösningar för dig

 • Carpay Fleet
 • Fleet Services

CarPay Företagskort

Behoven av betalningar i samband med tjänsteresor ser olika ut. För att du skall hitta det som passar ditt företag lanserar CarPay nu tre olika företagskort.

Flexibla finansieringslösningar

Självklart hjälper vi dig även att hitta rätt finansieringslösning, teckna serviceavtal och checka in på något av våra däckhotell. Allt för att göra ditt bilägande smidigt.

Service med dig i centrum

Som kund hos oss får du självklart ta del av våra servicekoncept som hjälper dig att göra något bra av tiden som din bil är inne på service. Du kan till exempel koppla upp dig mot vårt wifi och passa på att jobba under tiden med en kaffe. Allt ingår när du är kund hos oss.

Fleet services - för ett enklare bilägande

Hur ser er fordonshantering i företaget ut? Vi vet att det tar tid och kraft att sköta allt kring företagets bilar. Det är här vi kommer in som partner till dig och ditt företag. Vi hanterar allt i det dagliga arbetet kring förarkontakter, servicebokningar och däckfrågor. Självklart hanterar vi beställningar och bilavslut, och utöver det kan vi hjälpa till att optimera er bilpark och vara rådgivande i exempelvis skattefrågor.

Läs om Fleet Services

Våra experter hjälper dig

Oavsett storlek på er vagnpark så hjälper våra rådgivare er att upprätta samarbetsavtal för er fordonsflotta. Det kan gälla allt från tjänste- och förmånsbilar till olika verksamhetsfordon och till dessa kopplade finans- och servicetjänster. I avtalet mellan oss ingår naturligtvis uppföljning och utveckling av vår gemensamma bilaffär. Våra avtalsansvariga stöttar er med rådgivning i många frågor och hjälper till att proaktivt finna möjliga besparingar åt er i bilparken.

Räkna ut din TCO kostnad

Många som letar tjänstebil fokuserar på basbelopp och pris. Men genom skattesystemet Bonus Malus, elektrifiering och uppdaterade bilmodeller kan det vara smart att beräkna din totalkostnad (TCO) istället. TCO-baserad bilpolicy som fokuserar på bilens faktiska månadskostnad snarare än inköpspris. En bil med högre inköpspris kan bli billigare på sista raden – både för föraren och företaget.

Läs mer om TCO