263 Bilar i lager

70% av våra kunder är företagskunder

Lösningar för dig som företagare

Att välja ny tjänste- eller förmånsbil kan upplevas svårt och det finns många saker att tänka på. Vi finns här för dig för att hjälpa dig välja rätt och guida dig genom djungeln av olika begrepp – vare sig det gäller förmånsvärde, företagsleasing, prisbasbelopp eller typ av bil.

Ingen kund är för stor – eller liten

Vare sig du är ensamföretagare och behöver en ny tjänstebil eller om du är inköpsansvarig och det är dags att uppdatera hela företagets fordonsflotta med nya företagsbilar så kan vi hjälpa dig hitta en lösning. Hos oss hittar du ett brett sortiment vilket gör att du kan hitta bilar i många prisklasser.

Vi har stor erfarenhet av att hjälpa allt från enmansföretag till företag med tusentals anställda och vi gör alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för er. Vi kan även hjälpa ert företag med att upprätta en bilpolicy om ni har behov av det.

Enkelt, omtänksamt och engagerat

Vi arbetar efter våra värdeord; enkelt, omtänksamt och engagerat och vi gör vårt bästa för att ha med det i allt vi gör. För dig som företagskund innebär det att vi gör ditt bilägande enkelt. Alla frågor du kan tänkas ha gällande förmånsvärden, utsläpp och prisbasbelopp finns vi här för att svara på.

Vi bryr oss om dig som kund och även din bil och arbetar efter mottot ”Vi tror på riktigt bra service, det gäller både dig och din bil”. Vi är engagerade i dig och ditt bilägande och tror på att långsiktiga partnerskap och ett samarbete där vi tillsammans hittar de bästa lösningarna för er, är den rätta vägen att gå.

Vill du ha hjälp?

Fyll i dina uppgifter så kommer någon av våra kunniga företagsspecialister att höra av sig till dig inom kort.

Ansvarig för bilpark?

Hur vi hjälpt några av våra kunder

Fleet services - för ett enklare bilägande

Hur ser er fordonshantering i företaget ut? Vi vet att det tar tid och kraft att sköta allt kring företagets bilar. Det är här vi kommer in som professionella hjälpredor till dig och ditt företag. Vi kan hantera allt i det dagliga arbetet kring förarkontakter, servicebokningar och däckfrågor. Självklart hanterar vi beställningar och bilavslut, och utöver det kan vi hjälpa till att optimera er bilpark och vara rådgivande i exempelvis skattefrågor.

Läs mer om Fleet Services

Våra experter hjälper dig

Oavsett storlek på er vagnpark så hjälper våra rådgivare er att upprätta samarbetsavtal för er fordonsflotta. Det kan gälla allt från tjänste- och förmånsbilar till olika verksamhetsfordon och till dessa kopplade finans- och servicetjänster. I avtalet mellan oss ingår naturligtvis uppföljning och utveckling av vår gemensamma bilaffär. Våra avtalsansvariga stöttar er med rådgivning i många frågor och hjälper till att proaktivt finna möjliga besparingar åt er i bilparken.

Specialister på tjänstebilar

Oavsett om du ska köpa en bil eller uppgradera en hel tjänstebilsflotta så har vi dedikerade specialister på företagsaffären som hjälper dig.

Flexibla finansieringslösningar

Självklart hjälper vi dig även att hitta rätt finansieringslösning, teckna serviceavtal och checka in på något av våra däckhotell. Allt för att göra ditt bilägande smidigt.

Service med dig i centrum

Som kund hos oss får du självklart ta del av våra servicekoncept som hjälper dig att göra något bra av tiden som din bil är inne på service. Du kan till exempel koppla upp dig mot vårt wifi och passa på att jobba under tiden och avsluta ditt besök med att äta lunch i vår restaurang. Allt ingår när du är kund hos oss.

Nyheter från Företagsgruppen

Vi hjälper dig hela vägen