885 Bilar i lager

Livslång garanti med Volvo Originaldelar

Volvo originaldelar med personlig livslång garanti är precis vad det låter som – garanti som gäller hela livet på delar som är köpta och monterade i vår auktoriserade verkstad.

Tryggt bilägande

Volvo originaldelar med personlig livslång garanti ger dig ett bekymmersfritt och säkert bilägande. Garantin följer kombinationen av bil och bilägare. Så fort bilen får en ny registrerad ägare upphör garantin att gälla.

Delen måste vara monterad hos en auktoriserad Volvoverkstad för att Personlig livslång garanti skall gälla.

Boka service här

Villkor

 • Volvo originaldelar som köpts utanför annan garanti och har installerats hos en auktoriserad Volvoverkstad är berättigade till personlig livslång garanti.

 • Skulle någon Volvo originaldel behöva repareras eller bytas ut på grund av ett material- eller tillverkningsfel, kommer delen kostnadsfritt att repareras eller bytas ut av en Personlig Servicetekniker.

 • Garantin börjar gälla från det datum då delen köps till dess att registrerad ägare för bilen byts.

 • Rätt till Personlig livslång garanti måste bekräftas av köpebevis för originaldelen i form av ett kvitto, faktura eller tidigare arbetsorder.

Mer från Volvo

 • Serviceabonnemang för Volvo

  Vårt mål är att göra ditt liv med Volvo så enkelt som möjligt. Därför erbjuder vi dig möjligheten att teckna ett serviceabonnemang till en fast månadskostnad.

 • Volvo Originalservice

  När du servar din Volvo i en auktoriserad Volvo-verkstad så vet du att din bil är i trygga händer. Läs mer och boka din service här.

 • Volvo hos oss

  Volvo är ett av Sveriges mest populära bilmärken med ett brett utbud av modeller för både privatperson och företag.

Besök någon av våra Volvo-anläggningar