833 Bilar i lager

Vi öppnar vår nya Skadeverkstad i Kista

Det är med glädje som vi nu tagit ett stort steg framåt i vår skadeaffär genom att öppna en ny, toppmodern skadeverkstad i Kista som svar på den växande efterfrågan. Med fokus på att möta behoven hos våra kunder och leverera högkvalitativ service, är vi redo att erbjuda en snabbare och mer effektiv upplevelse för alla typer av skadereparationer. Alltid med säkerhet och kvalitet i centrum.

En växande affär

Den ökande efterfrågan har varit en central drivkraft för vår expansion. Vi är stolta över att kunna sätta vårt företag i framkant av denna utveckling och möta behoven hos våra kunder på ett ännu bättre sätt.

Modern teknik för högkvalitativ reparation

Vår nya verkstad är utrustad för att säkerställa högkvalitativa och säkra reparationer. Här kombineras expertis med toppmodern utrustning för att garantera att varje bil får den omsorg den förtjänar.

Snabbare ledtider och utökad kapacitet

Med den nya skadeverkstaden kan vi erbjuda snabbare ledtider och ökad kapacitet för att hantera fler reparationer samtidigt. Vår nya verkstad har 12 platser. Det innebär kortare väntetider och en ännu smidigare upplevelse.

Utför alla typer av skador

Oavsett om det handlar om mindre bucklor eller mer omfattande kollisionsskador, är vår skadeverkstad utrustad för att hantera alla typer av reparationer. Våra kvalificerade skadetekniker är experter på sitt område.

Välkomnande arbetsmiljö för våra skadetekniker

Vi tror på att erbjuda en arbetsmiljö där våra skadetekniker kan trivas och prestera på sin bästa nivå. Vår verkstad är inredd med moderna och ljusa lokaler, skapade för att främja produktivitet och trivsel. Vi är övertygade om att en positiv arbetsmiljö leder till bättre resultat och nöjdare kunder.

Foto: Louise Ernerhav

Enkel skadeanmälan i Volvia-appen

Volvia försäkring har samlat allt du som Volvo-ägare behöver för en enkel och snabb skadeservice i sin app.

  • Skadeverkstad

    En olycka händer så lätt och i vår skadeverkstad tar vi hand om dig och din bil om du krockat eller fått en plåtskada.

  • Volvo Originalservice

    När du servar din Volvo i en auktoriserad Volvo-verkstad så vet du att din bil är i trygga händer. Läs mer och boka din service här.