891 Bilar i lager

Vinnare av Marknadsfinalen i VISTA 2024

Vi är glada och stolta att kunna berätta att Volvo Car Retail har vunnit den svenska Marknadsfinalen i VISTA 2024. I hård konkurrens stod vårt lag från Volvo Car Sörred som segrare i gruppen Service Plus. Vi riktar ett stort grattis till David Magnusson och Fredrik Stefansson som nu har kvalat in till världsfinalen i Göteborg.

Syftet med VISTA att uppmuntra lagarbete, bygga laganda och stolthet och uppmuntra självförbättring och kompetensutveckling.

Om VISTA

VISTA står för Volvo International Service Training Awards. Tävlingen startade 1957 och var ursprungligen en tävling för Volvotekniker i Sverige. 20 år senare, 1977, hade den nått ut till alla kontinenter och lockat auktoriserade Volvoåterförsäljare från hela världen. Idag är VISTA ett evenemang som sker vartannat år och är den största tävlingen för servicemarknadspersonal i världen med över 16 000 tävlande.

Framgångsrika prestationer av våra andra lag

Förutom förstaplatsen, hade vi ytterligare tre lag från Volvo Car Retail som uppnådde imponerande resultat. I grupp Team Skade placerade sig Thorbjörn Olsson och Alexander Wallentin på tredje plats och Jon Eilertsen och Karl Ekholm på sjätte plats, båda lagen från Volvo Car Tuve. Dessutom kom Peter Eriksson och Tommy Norrman, från Volvo Car Kista, på en sjätteplats i Team Service Plus.

Fler nyheter

 • Volvo Cars startar produktionen av nya EX90

  Fabriken utanför Charleston, South Carolina har börjat bygga nya helt elektriska EX90 – och de första kundleveranserna är planerade till andra halvåret under 2024.

 • Vinnare av ImBox Customer Service Awards

  För andra året i rad har vårt kundserviceteam vunnit ImBox Customer Service Awards. Denna utmärkelse är ett bevis på vårt teams hårda arbete och dedikation till att erbjuda snabb, lättillgänglig och kundfokuserad service.

 • Volvo EX30 utsedd till “World Urban Car” 2024

  EX30 slog ut ett konkurrenskraftigt fält av nominerade och tilldelades titeln 2024 World Urban Car på New York International Auto Show.

 • Volvofinans Bank byter namn till Ziklo Bank

  Mycket är som vanligt och Volvofinans finns kvar som produktnamn och varumärke för alla Volvorelaterade tjänster – som Volvo Billån, Volvokort och Volvofinans sparkonto. Även betaltjänster och appen CarPay behåller sina namn.