864 Bilar i lager

Vinnare av ImBox Customer Service Awards 2024

Vi är stolta över att meddela att vårt kundserviceteam, för andra året i rad, har vunnit ImBox Customer Service Awards. Denna utmärkelse är ett bevis på vårt teams hårda arbete och dedikation till att erbjuda snabb, lättillgänglig och kundfokuserad service.

Nomineringarna och kvalificeringen av finalister har hanterats av en ansvarig projektgrupp som noggrant analyserat statistik över svarstider i chatt och mejl, samt tillgänglighet och kundnöjdhet inom ImBox tjänster. De högst presterande kundserviceteamen har sedan gått vidare till en jury från ImBox för vidare bedömning. Efter en tuff konkurrens och noggrann utvärdering har vårt team blivit utsett till en av de 10 vinnarna.

Denna utmärkelse betyder att vårt kundserviceteam på ett inspirerande sätt har visat hur man kan erbjuda snabb och tillgänglig service med kundens bästa i fokus, samtidigt som vi visar hur effektivt ImBox tjänster kan användas.

Vi vill tacka alla våra kunder för deras förtroende och support, och vi ser fram emot att fortsätta leverera service av högsta kvalitet.

”Med ert stora engagemang och föredömliga användning av ImBox tjänster, har ni tilldelats ImBox Customer Service Awards 2024 - Customer Service of the Year.
Volvo Car Retail har upprätthållit en exceptionell kundservice och visat vad en kundupplevelse i världsklass innebär.”

Fler nyheter

  • Volvo Cars startar produktionen av nya EX90

    Fabriken utanför Charleston, South Carolina har börjat bygga nya helt elektriska EX90 – och de första kundleveranserna är planerade till andra halvåret under 2024.

  • Volvo EX30 utsedd till “World Urban Car” 2024

    EX30 slog ut ett konkurrenskraftigt fält av nominerade och tilldelades titeln 2024 World Urban Car på New York International Auto Show.

  • Volvofinans Bank byter namn till Ziklo Bank

    Mycket är som vanligt och Volvofinans finns kvar som produktnamn och varumärke för alla Volvorelaterade tjänster – som Volvo Billån, Volvokort och Volvofinans sparkonto. Även betaltjänster och appen CarPay behåller sina namn.