833 Bilar i lager

Fälgreparation - ett hållbart val

På vår anläggning i Tuve åtgärdar och reparerar vi dina skadade fälgar. Att renovera en fälg är både ett hållbart och ekonomiskt val. Vi säkerställer dessutom bibehållen design och prestanda. 

Skicka en förfrågan för bedömning så återkommer vi med pris och tidsbokning. 

 • Hållbart
 • Ekonomiskt 
 • Förlänger fälgens livslängd

Vad som ingår i en fälgreparation

Vi svarvar fälgar med skador mindre än 0.5 mm

 • Blästring av klarlack och färg
 • Reparation av skada
 • Svarvning med CNC-maskin
 • Lack och klarlack i Volvos kulörer

Boka fälgreparation

Bokningsbar i Tuve. 

Jag har *

Priser fälgreparation


16" fälg - 1 395 kr
17" fälg - 1 995 kr
18" fälg - 2 395 kr
19" fälg - 2 595 kr
20" fälg - 2 895 kr
21" fälg - 3 295 kr
22" fälg - 3 695 kr

Fördelarna med en fälgreparation

Att underhålla och vårda sin bil är viktigt för att säkerställa prestandan och livslängden. Fälgarna är inte bara en estetisk komponent av bilen, de spelar också en avgörande roll för säkerheten och funktionaliteten. 

Har du råkat skada din fälg och nu står inför dilemmat om du ska investera i nya eller reparera de skadade? Nedan listar vi varför det är så viktigt att överväga reparation av skadade fälgar istället för att omedelbart ersätta dem med nya.

Kostnadseffektivitet

En av de mest uppenbara fördelarna med att renovera fälgar är att det ofta är betydligt billigare än att köpa nya. Fälgar av hög kvalitet kan vara dyra att ersätta, medan en renovering kan kosta betydligt mindre och ändå återställa fälgen till sitt ursprungliga skick.

Miljövänligt

Att reparera och återanvända befintliga fälgar är ett miljövänligt val. Att producera nya fälgar kräver råmaterial och energi, medan renovering minskar mängden avfall och utsläpp av koldioxid. Det är ett hållbart alternativ som hjälper till att minska vår påverkan på miljön.

Bevarar originaldesignen

Om du har fälgar som är unika eller som matchar din bilens ursprungliga design, kan renovering vara det bästa sättet att bevara den ursprungliga estetiken och identiteten på ditt fordon. Det är särskilt viktigt om du har klassiska eller specialfälgar som kan vara svåra att hitta som reservdelar.

Bibehåller fordonets värde

Om du planerar att sälja din bil i framtiden kan renoverade fälgar bidra till att bibehålla eller till och med öka dess värde. Potentiella köpare kan uppskatta en välskött bil med fälgar i gott skick.

Anpassningsmöjligheter

Vid renovering av fälgar har du ofta möjlighet att anpassa utseendet, till exempel genom att välja olika färger eller ytbehandlingar. Det ger dig en chans att ge din bil en unik stil.

 

Det är dock viktigt att notera att inte alla fälgar kan eller bör repareras. Skador som är alltför allvarliga eller som påverkar fälgens strukturella integritet kan kräva att du köper nya fälgar av säkerhetsskäl. Fråga gärna oss för bedömning av dina fälgar. 

 • Boka hjulskifte

  Vi hjälper dig skifta dina hjul. Boka tid online här.

 • Däckhotell

  Vi erbjuder förstklassigt däckhotell på alla våra anläggningar. Här kan du läsa mer om våra olika däckhotellspaket.

 • CarPay

  CarPay är betaltjänsten för dig som kör bil. Varje gång du betalar med CarPay sänker du effektivt dina bilkostnader. Du får rabatter, bonus och exklusiva erbjudanden.