833 Bilar i lager

Nu kan du komma i kontakt med oss genom röststyrning och Google Assistent. I den första versionen av vår rösttjänst har vi gjort det enklare för dig att boka provkörning av en ny bil.

Boka provkörning

Om du vill provköra en ny bil hos någon av våra anläggningar går det nu utmärkt att boka den genom att prata med din Google-högtalare. Som användare får du förslag på anläggning baserat på var du befinner dig och assistenten kan enkelt, om du så önskar, plocka upp dina uppgifter från ditt Google-konto för en ännu smidigare bokningsprocess.

Vad behöver jag för att prata med er?

Vår rösttjänst för Google Assistent finns tillgänglig på Google Home och Androidtelefoner med operativsystemet Lollipop 5 eller senare samt för nedladdning i App Store för enheter med operativsystemet iOS 10 eller senare.

Så funkar det på telefonen

På Android aktiverar du Google-assistenten med antingen ett knapptryck eller att säga "Ok Google" och på iOS behöver du först ladda ned appen Google Assistent. Tjänsten aktiveras sedan genom att du säger "prata med Volvo Car Retail".

Så funkar det - Google Home högtalare

Börja med att aktivera Google-assistenten genom att säga "Hey Google!". När assistenten öppnats så aktiverar du vår tjänst genom att säga "Prata med Volvo Car Retail".

Har du testat?

Vi är medvetna om att tekniken för röststyrning är i sin linda och assistenten kanske inte alltid beter sig som förväntat, så om du stöter på något som du reagerar över eller kör fast är du välkommen att kontakta oss och dela med dig av dina erfarenheter.