412 Bilar i lager

Ford Originalservice

Auktoriserad service för din Ford

Lämna din Ford till dem som kan den bäst. Vi har specialutbildade Fordtekniker och mekaniker, all nödvändig utrustning samt den senaste programvaran för att ta hand om din Ford på bästa sätt. 

Alla arbeten utförs enligt Fords instruktioner och givetvis med Ford Originaldelar. Det är delar som är utprovade av dem som tillverkat bilen, det gäller även specialverktyg och diagnosinstrument. På så sätt kan du känna dig säker på att din bil lämnar oss i bästa tänkbara skick. Regelbunden service hos en auktoriserad verkstad är en god investering för att upprätthålla ett högt andrahandsvärde på bilen.

Vänta gärna här

Medan vi arbetar med din bil bjuder vi på frukost, lunch eller fika. Ingen tidskrävande lämning och hämtning av bilen - bara snabb service. På Ford har vi valt att kalla Ford Express Service!

Ford Video Check

Nya Ford Video Check dokumenterar och förklarar de identifierade behov som vi hittar på din bil. På så sätt kan du vara säker på att du bara betalar för det arbete och de tjänster och reservdelar som är nödvändiga. Vi utför inga arbeten utan att vi först meddelat dig och fått din tillåtelse att åtgärda behoven.

Ford Video Check är helt kostnadsfritt och du kan se videon du får på vilken enhet som helst.

På grund av rådande omständigheter så kan vi för tillfället tyvärr inte erbjuda skjuts till tunnelbanan när du lämnat in din bil på service. 

Ford Economy Service

Ford Economy Service är servicen för dig som kör en Ford som är sex år eller äldre. Med Ford Economy Service får du din service utförd av en auktoriserad Fordverkstad med Fordutbildad personal - allt till ett mycket förmånligt pris. Vi hjälper dig att hålla din Ford i toppform!

Läs mer om Ford Economy Service

Ford Assistans

Varje gång du får din Ford servad hos oss, får den upp till tolv månaders vägassistans var du än är i nästan hela Europa vilket inkluderar:

  • Vägassistans
  • Bogsering till en Fordåterförsäljare
  • Tillhandahållande av alternativa färdmedel

Ford Assistans är tillgängligt 24 timmar om dygnet året runt och är bara ett telefonsamtal bort nästan var du än är i Europa.

Telefonnummer från Sverige 0771-81 80 00

Telefonnummer från utlandet +46771-81 80 00

* Till nästa service eller i tolv månader beroende på vilket som kommer först. 

Behöver du reparera din Ford?

  • Släcka tvåor

    Har du fått nedslag på din bilbesiktning? Ingen fara, våra verkstäder är godkända för att hantera dessa fel på plats.

  • Skadeverkstad

    En olycka händer så lätt och i vår skadeverkstad tar vi hand om dig och din bil om du krockat eller fått en plåtskada.

Besök någon av våra Ford-anläggningar

Vi hjälper dig med din Ford