263 Bilar i lager

Renault service & verkstad

Auktoriserade Renaultverkstäder

All personal i våra verkstäder får kontinuerlig utbildning i hur man korrekt och effektivt underhåller och reparerar samtliga Renaultmodeller. Varje utbildad mekaniker följer arbetsmomenten utifrån de processer som har utvecklats av Renault. Du vet därmed att din bil alltid får varsam och kompetent behandling i vår verkstad.

Renault originalservice

När Renault tar fram en ny bilmodell läggs stora resurser på att varje del av bilen ska ha rätt kvalitet och prestanda. Vi kan kalla det att varje del ska innehålla modellens DNA. Det är dessa delar som kallas Renault Originaldelar och som reservdelar är de det bästa din Renault kan få.

I Renault originalservice ingår alltid Renault Originaldelar och montering av våra kompetenta Renaultmekaniker. Allt i ett paketpris.

I våra verkstäder har vi alla de verktyg som krävs för felsökning och montering av delar på din Renault. Du kan således känna dig trygg med att bilen undersöks grundligt och att de delar som behövs verkligen monteras på rätt sätt. Vi erbjuder service av Renault på våra verkstäder i Arlandastad, Kista och Uppsala.

Renault Originalservice passar särskilt bra för dig som:

 • Har en Renault som är max 5 år gammal.
 • Månar om bilens andrahandsvärde.
 • Använder bilen mycket eller som kör långa sträckor och därför är i behov av delar med lång livslängd.

På grund av rådande omständigheter så kan vi för tillfället tyvärr inte erbjuda skjuts till tunnelbanan när du lämnat in din bil på service. 

 • Renault Optimalservice

  Renault Optimalservice är en lite enklare service till ett mycket bättre pris för dig som kör en Renault som är sex år eller äldre.

 • Skadeverkstad

  En olycka händer så lätt och i vår skadeverkstad tar vi hand om dig och din bil om du krockat eller fått en plåtskada.

 • Glasverkstad

  Hos oss kan du byta din bils vindruta, bakruta och sidorutor och har du råkat ut för ett stenskott hjälper vi dig såklart även med det.

 • Släcka tvåor

  Har du fått nedslag på din bilbesiktning? Ingen fara, våra verkstäder är godkända för att hantera dessa fel på plats.

Företagare? Upptäck Renault Care Pro 

Renault Care Pro är serviceavtalet för företag som ger er full kontroll över kostnaderna för service, underhåll och reparationer av era bilar.

Care Pro service- och reparationsavtal ger dig arbetsro till ett förmånligt månadspris.

Läs mer om Renault Care Pro

Besök någon av våra Renault-anläggningar

Vi hjälper dig med din bil från Renault