825 Bilar i lager

Allt du behöver veta inför ditt verkstadsbesök i Hisings Backa

Volvo Personlig Service

På vår anläggning i Hisings Backa arbetar våra Personliga Servicetekniker enligt konceptet Volvo Personlig Service. Kärnan i Volvo Personlig Service är att teknikerna ingår i team om två och arbetar tillsammans med din bil. För dig som kund betyder det att din bil blir klar snabbare. Att arbeta med varandra i team och genomföra arbetsrotation ger oss en hög kompetensnivå och vi stärker varandra genom en snabbare kunskapsöverföring.

Varför ska du ha en Personlig Servicetekniker?

En god relation med dig som kund är vital för oss och vi vill gärna ge dig det där lilla extra i ett personligt bemötande. Med en Personlig Servicetekniker har du alltid en expert till hands, som lär känna dig och din bil. Bekvämt för dig med en enda kontaktväg i verkstaden, som gör att allt rullar på enklare, smidigare och lite mer personligt.

Vår anläggning

  • När du kommer fram till Volvo Car Hisings Backa kör du rakt fram på vänster sida om anläggningen och parkerar.

Parkering vid anläggningen

  • Vid varje parkeringsplats finns en platsmarkering, för att du lättare ska kunna hitta din bil och informera din tekniker om var bilen står parkerad.
  • Efter du parkerat går du in i huvudingången.

Incheckning

  • Efter att du gått in genom huvudingången, checkar du in genom att skriva in bilens registreringsnummer på check-in skärmen. Skärmen hittar du direkt när du kommer in genom entrédörrarna. 

Hitta din tekniker

  • Efter incheckningen får du information om var i verkstaden du hittar din tekniker. Verkstaden hittar du till vänster om skärmen och du fortsätter rakt fram mot glasdörrarna där det står "Välkommen till vår verkstad".
  • Du följer enkelt nummerskyltarna inne i verkstaden för att hitta rätt plats och tekniker.

Medan du väntar

Vi bjuder på kaffe och kaka medan du väntar i vår lounge. Vi har självklart även Wi-fi om du vill passa på att jobba.

Upptäck nya modeller
I vår bilhall har vi alla de senaste bilmodellerna. Boka gärna en provkörning hos oss i receptionen medan du väntar på att din bil blir klar.

Vi bjuder serviceavtalskunder på frukost eller lunch
Passa på att äta en god frukost eller lunch under tiden din bil blir klar på verkstaden. Vi bjuder alla som har eller tecknar ett serviceavtal. Säg till din tekniker när du är på plats. 

Läs mer om vårt serviceavtal

Betala ditt verkstadsbesök med CarPay

Du kan enkelt sköta betalningen av ditt verkstadsbesök direkt i din mobil. Ladda hem CarPay-appen till din mobil/surplatta och koppla den till ditt BankID och Volvokort så kan du betala direkt i appen.

Har du inget kort idag kan du även ansöka om det direkt i appen. När din bil är klar på verkstaden så får du ett pushmeddelande till din telefon att du har en betalning att godkänna. Allt för att hämtning av din bil ska ske så snabbt och smidigt som möjligt. Är du osäker på hur man gör eller har några andra frågor, fråga oss gärna när du kommer och lämnar in bilen.

Läs mer om CarPay