481 Bilar i lager

Fleet Services

Fleet services är en tjänst från oss som gör bilägandet för dig som företagskund ännu smidigare.

Enklare hantering av din vagnpark

Fleet Services är en dedikerad grupp experter som hjälper våra större avtalskunder och dess inköpare.

Vi bryr vi oss om dig som kund och genom Fleet Services ser vi en möjlighet att kunna stärka våra partnerskap och erbjuda nya tjänster och en enklare hantering av din vagnpark.

Fleet Services ökar tillgängligheten till oss och våra experter – något som gör bilägandet både enklare och smidigare för dig som företagskund.

Hur ser er fordonshantering ut?

Vi vet att det tar tid och kraft att sköta allt kring företagets bilar och att det är en betungande administration för många av våra kunder. Det är här vi kommer in som partner till dig och ditt företag.

Vill du veta mer om Fleet services?

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kommer någon av våra kunniga företagsspecialister att höra av sig till dig inom kort.

Fleet Services hjälper er med

 • Kontakt med bilansvarig

  Löpande ramavtalsfrågor, uppdatering av edition modeller, policyfrågor, förarbyten.
 • Förarsupport

  Som en del i paketet kan vi erbjuda förarsupport där vi blir kanalen för de bilfrågor era förare kan ha. Allt för att avlasta er och göra det enklare för er.
 • Bokning & leverans av ny bil

  Dialog kring allt rörande leverans av din nya bil. Vi hjälper dig även med önskemål så som bokning av stripning, foliering och montering av GPS-puck.
 • Fleet admin

  Vår personal finns där för dig som ansvarig för företagets bilar, stöttar dig i era förekommande bilfrågor. Vi har personal på plats vardagar mellan 08-17.
 • Så mycket mer…

  Beroende på hur vårt samarbete ser ut så finns det så mycket mer vi kan göra tillsammans. Så låt oss träffas för att diskutera hur vi gemensamt kan hitta den bästa lösningen för ert företag.
Det här är vår hemmaplan – vi vågar påstå att vi, med över hundra års samlad erfarenhet av företagsaffären och närmare 700 företagsavtal på olika nivåer, är experter på området.