889 Bilar i lager

Allt du behöver veta inför ditt verkstadsbesök i Landvetter

Varför ska du ha en Personlig Servicetekniker?

En god relation med dig som kund är vital för oss och vi vill gärna ge dig det där lilla extra i ett personligt bemötande. Med en Personlig Servicetekniker har du alltid en expert till hands, som lär känna dig och din bil. Bekvämt för dig med en enda kontaktväg i verkstaden, som gör att allt rullar på enklare, smidigare och lite mer personligt.

Välkommen till oss

  • När du kommer fram till Volvo Car Landvetter svänger du in till höger och parkerar på andra sidan om vår ingång. Vår verkstad ligger bredvid Polestar.
  • Inne i vår verkstad lämnar du din bilnyckel till din Personliga Servicetekniker. 

Medan du väntar

  • Vi bjuder på kaffe medan du väntar i vår lounge. Vi har självklart även Wi-fi om du vill passa på att jobba.
  • Vägg i vägg med vår anläggning ligger Polestar Destination. Här kan du se och provköra de senaste Polestar-modellerna. 

Ska du ut och flyga i samband med din service?

  • Ställ din bil på en tom ruta, skyltad Volvo Car Landvetter, i vårt parkeringsgarage (P3), betala enkelt via EasyPark appen och gå till din gate (ca 2 minuter gångväg från vår parkering). Ingen bokning för parkering behövs innan. Men du behöver meddela oss innan om vilken tilläggstjänst du vill att vi utför. Du lämnar in bilnyckeln hos Hertz, en trappa upp, innan du reser iväg. När du kommer hem hämtar du upp den på samma ställe som du lämnade den. 

Läs mer om flygservice

Betala ditt verkstadsbesök med CarPay

Du kan enkelt sköta betalningen av ditt verkstadsbesök direkt i din mobil. Ladda hem CarPay-appen till din mobil/surplatta och koppla den till ditt BankID och Volvokort så kan du betala direkt i appen.

Har du inget kort idag kan du även ansöka om det direkt i appen. När din bil är klar på verkstaden så får du ett pushmeddelande till din telefon att du har en betalning att godkänna. Allt för att hämtning av din bil ska ske så snabbt och smidigt som möjligt. Är du osäker på hur man gör eller har några andra frågor, fråga oss gärna när du kommer och lämnar in bilen.

Läs mer om CarPay