869 Bilar i lager

Allt du behöver veta inför ditt verkstadsbesök i Lundby

Volvo Personlig Service

På vår anläggning i Lundby arbetar våra Personliga Servicetekniker enligt konceptet Volvo Personlig Service. Kärnan i Volvo Personlig Service är att teknikerna ingår i team om två och arbetar tillsammans med din bil. För dig som kund betyder det att din bil blir klar snabbare. Att arbeta med varandra i team och genomföra arbetsrotation ger oss en hög kompetensnivå och vi stärker varandra genom en snabbare kunskapsöverföring.

Varför ska du ha en Personlig Servicetekniker?

En god relation med dig som kund är vital för oss och vi vill gärna ge dig det där lilla extra i ett personligt bemötande. Med en Personlig Servicetekniker har du alltid en expert till hands, som lär känna dig och din bil. Bekvämt för dig med en enda kontaktväg i verkstaden, som gör att allt rullar på enklare, smidigare och lite mer personligt.

Parkering vid anläggningen

  • När du kommer fram till Volvo Car Lundby parkerar du framför anläggningen. Det finns även parkeringar längsmed vänster sida och bakom anläggningen.
  • Du går in via butikens huvudingång.

Incheckning

  • Du checkar in din bil på skärmen längst in i butiken. Skärmen hittar du precis innan ingången till verkstaden.
  • Du checkar in genom att skriva in din bils registreringsnummer.

Hitta din tekniker

  • När du checkat in visas det platsnummer där din tekniker finns.
  • På tavlan till höger om skärmen finns en karta. Därefter går du till din tekniker inne i verkstaden och lämnar över bilnycklarna.

Medan du väntar

Vi bjuder på kaffe medan du väntar i vår lounge. Vi har självklart även Wi-fi om du vill passa på att jobba.

Butik i Lundby
Längst upp i vår anläggning i Tuve finns det tillgång till lunchmatsal.

Tuve Däckcenter
Butiken ligger i anslutning till serviceverkstad, tvätt och drivmedelsanläggningen i nära anslutning till Volvo Penta och Volvo Lastvagnar. Här finns Volvo original bildelar och tillbehör, premiumfabrikat däck, bilvårdartiklar från Turtle, Lahega och Armor All. Samt ett blandat sortiment av presentartiklar, fritidsartiklar och resväskor från Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Rörstrand, Leif Mannerström, Eva Solo, Global, ScanPan, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernwerk, Lord Nelson,Sagaform , Epic, Titan och Airbox till förmånliga priser.

Att lämna bilen utanför ordinarie öppettider

Öppettider hittar du här.

  • För att lämna din bil utanför dessa tider parkerar du din bil på parkeringen framför anläggningen.
  • Till höger om ingången finns nyckelbrickor där du fyller i dina uppgifter. Därefter lägger du nyckeln med nyckelbrickan i nyckelinkastet.

Betala ditt verkstadsbesök med CarPay

Du kan enkelt sköta betalningen av ditt verkstadsbesök direkt i din mobil. Ladda hem CarPay-appen till din mobil/surplatta och koppla den till ditt BankID och Volvokort så kan du betala direkt i appen.

Har du inget kort idag kan du även ansöka om det direkt i appen. När din bil är klar på verkstaden så får du ett pushmeddelande till din telefon att du har en betalning att godkänna. Allt för att hämtning av din bil ska ske så snabbt och smidigt som möjligt. Är du osäker på hur man gör eller har några andra frågor, fråga oss gärna när du kommer och lämnar in bilen.

Läs mer om CarPay