629 Bilar i lager

Allt du behöver veta inför ditt verkstadsbesök i Sörred

Volvo Personlig Service

På vår anläggning i Sörred arbetar våra Personliga Servicetekniker enligt konceptet Volvo Personlig Service. Kärnan i Volvo Personlig Service är att teknikerna ingår i team om två och arbetar tillsammans med din bil. För dig som kund betyder det att din bil blir klar snabbare. Att arbeta med varandra i team och genomföra arbetsrotation ger oss en hög kompetensnivå och vi stärker varandra genom en snabbare kunskapsöverföring.

Varför ska du ha en Personlig Servicetekniker?

En god relation med dig som kund är vital för oss och vi vill gärna ge dig det där lilla extra i ett personligt bemötande. Med en Personlig Servicetekniker har du alltid en expert till hands, som lär känna dig och din bil. Bekvämt för dig med en enda kontaktväg i verkstaden, som gör att allt rullar på enklare, smidigare och lite mer personligt.

Vår anläggning

 • När du kommer fram till Volvo Car Sörred kör du rakt fram på höger sida om anläggningen och parkerar.

Parkering vid anläggningen

 • Vid varje parkeringsplats finns en platsmarkering, för att du lättare ska kunna hitta din bil och informera din tekniker om var bilen står parkerad.
 • Finns det för tillfället inga lediga parkeringsplatser på framsidan av huset kan du parkera på den stora parkeringsytan till höger om byggnaden.
 • Efter du parkerat går du in i huvudingången.

Incheckning

 • Efter att du gått in genom huvudingången, checkar du in genom att skriva in bilens registreringsnummer på check-in skärmen. Dessa skärmar hittar du till höger om receptionen, i anknytning till Living room.

Hitta din tekniker

 • Efter incheckningen får du information om var i verkstaden du hittar din tekniker.
 • Du följer enkelt nummerskyltarna inne i verkstaden.

Medan du väntar

Vi bjuder på kaffe och kanelbulle medan du väntar i vår lounge. Vi har självklart även Wi-fi om du vill passa på att jobba.

Volvo Lifestylebutik
Här finns väskor från Sandqvist eller Stelton To Go Click. I vår anläggning i Torslanda kan man handla från Volvo Car Lifestyle Collection. Vi erbjuder även Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Rörstrand och bilvård: Turtle, Lahega, Armor All.

Upptäck nya modeller
I vår bilhall har vi alla de senaste bilmodellerna. Boka gärna en provkörning hos oss i receptionen medan du väntar på att din bil blir klar.

Att lämna bilen utanför ordinarie öppettider

Öppettider hittar du här.

 • För att lämna din bil utanför dessa tider parkerar du din bil på parkeringen framför anläggningen. Till höger om huvudingången ser du skylten "Demobilar".
 • Skriv ner dina uppgifter på nyckelbrickorna som finns på plats.
  Du sätter sedan fast nyckelbrickan på din bilnyckel och lägger in nyckeln i det gråa nyckelinkastet, precis bakom skylten.

Betala ditt verkstadsbesök med CarPay

Du kan enkelt sköta betalningen av ditt verkstadsbesök direkt i din mobil. Ladda hem CarPay-appen till din mobil/surplatta och koppla den till ditt BankID och Volvokort så kan du betala direkt i appen.

Har du inget kort idag kan du även ansöka om det direkt i appen. När din bil är klar på verkstaden så får du ett pushmeddelande till din telefon att du har en betalning att godkänna. Allt för att hämtning av din bil ska ske så snabbt och smidigt som möjligt. Är du osäker på hur man gör eller har några andra frågor, fråga oss gärna när du kommer och lämnar in bilen.

Läs mer om CarPay