885 Bilar i lager

Allt du behöver veta inför ditt verkstadsbesök i Tuve

Volvo Personlig Service

På vår anläggning i Tuve arbetar våra Personliga Servicetekniker enligt konceptet Volvo Personlig Service. Kärnan i Volvo Personlig Service är att teknikerna ingår i team om två och arbetar tillsammans med din bil. För dig som kund betyder det att din bil blir klar snabbare. Att arbeta med varandra i team och genomföra arbetsrotation ger oss en hög kompetensnivå och vi stärker varandra genom en snabbare kunskapsöverföring.

Varför ska du ha en Personlig Servicetekniker?

En god relation med dig som kund är vital för oss och vi vill gärna ge dig det där lilla extra i ett personligt bemötande. Med en Personlig Servicetekniker har du alltid en expert till hands, som lär känna dig och din bil. Bekvämt för dig med en enda kontaktväg i verkstaden, som gör att allt rullar på enklare, smidigare och lite mer personligt.

Parkering vid anläggningen

  • När du kommer fram till Volvo Car Tuve parkerar du på framsidan av anläggningen och går in i verkstaden genom dörren till vänster om porten.
  • Vid varje parkeringsplats finns en platsmarkering, för att vi lättare ska kunna hitta din bil och informera din tekniker om var bilen står parkerad.

Incheckning

  • Gå in via huvudentrén och sedan direkt in till höger.
  • Du checkar in genom att skriva in din bils registreringsnummer på incheckningskärmen.

Hitta din tekniker

  • Din tekniker kommer ut och möter upp dig efter att du har checkat in dig på skärmen vid entrén.

Medan du väntar

Vi bjuder på kaffe medan du väntar i vår lounge. Vi har självklart även Wi-fi om du vill passa på att jobba.

Restaurang Tuve
Längst upp i vår anläggning i Tuve finns det tillgång till lunchmatsal.

Tuve Däckcenter
Butiken ligger i anslutning till däckcenter, serviceverkstad, skadeverkstad, tvätt och drivmedelsanläggningen och i nära anslutning till lastvagnsfabriken. Här finns ett stort utbud av begagnade och nya hjul, däck och fälgar till förmånliga priser. Samt ett mindre utbud av förbrukningsartiklar Volvo original och bilvårdartiklar från Turtle, Lahega och Armor All.

Att lämna bilen utanför ordinarie öppettider

Öppettider hittar du här.

  • För att lämna din bil utanför dessa tider parkerar du din bil på parkeringen framför anläggningen.
  • Vid ingången till butiken finns det nyckelbrickor där du fyller i dina uppgifter.
  • Du sätter sedan fast nyckelbrickan på din bilnyckel och lägger nyckeln i nyckelinkastet till vänster om ytterdörren.

Betala ditt verkstadsbesök med CarPay

Du kan enkelt sköta betalningen av ditt verkstadsbesök direkt i din mobil. Ladda hem CarPay-appen till din mobil/surplatta och koppla den till ditt BankID och Volvokort så kan du betala direkt i appen.

Har du inget kort idag kan du även ansöka om det direkt i appen. När din bil är klar på verkstaden så får du ett pushmeddelande till din telefon att du har en betalning att godkänna. Allt för att hämtning av din bil ska ske så snabbt och smidigt som möjligt. Är du osäker på hur man gör eller har några andra frågor, fråga oss gärna när du kommer och lämnar in bilen.

Läs mer om CarPay