869 Bilar i lager

Volvo XC60 Black Edition

Unik, mörk design

Nu introducerar vi Volvo XC60 med unik design som domineras av en helsvart exteriör, inklusive grill, järnmärke och fälgar. Interiören går i samma design där växelspaksknoppen i kristall från Orrefors kontrasterar fint mot den mörka interiören.

Volvo XC60 T8 Black Edition laddhybrid

XC60 Black Edition kommer utrustad med en T8-motor, laddhybrid bensin/el, med en systemeffekt på hela 455 hästkrafter. Räckvidden på el är 77 km och bränsleförbrukningen låga 1,0 l/100 km. Prestandan imponerar och tar dig från 0 till 100 km/h på 4,9 sek.

Pris 809 000 kr


Vill du beställa XC60 Black Edition?

Fyll i en intresseanmälan så återkommer vi till dig inom kort.

Eleganta detaljer. Helt i svart. 

Teknik som erbjuder komfort

Clean air system, head-up-display och 360-graderskameran är några av alla de funktioner i nya XC60 Black Edition som höjer din komfort och trygghet.

Svart i alla detaljer

Tydliga former, strukturer och linjer – genomgående i svart. Interiören i Volvo XC60 Black Edition har en alldeles unik karaktär.

Skiljer sig från mängden

I Volvo XC60 Black Edition hittar du en handgjord växelspak av äkta Orrefors kristall är ett lysande smycke i den mörka interiören.

Upptäck Volvos SUV-modeller

  • Elbilar

    Upptäck våra elbilar. Ibland är det tysta sättet det mest kraftfulla. Utan att släppa ut några avgaser och med mindre buller, oavsett hastighet.

  • Laddhybrider

    Vi erbjuder ett brett utbud av laddhybrider i alla storlekar. Hitta den modell som passar bäst just för dig.