825 Bilar i lager

Streama mer i din Volvo med Prime Video och YouTube

Oavsett om du laddar batterierna, väntar på att hämta upp en familjemedlem eller njuter av en lugn stund för dig själv – din Volvo är nu ännu bättre rustad att underhålla dig genom att introducera Prime Video på Google Play för nedladdning till din bil.

Volvo Cars är bland de första biltillverkarna att erbjuda Prime Video i sina bilar. Nu kommer också YouTube till Volvo-bilar med Google inbyggt.

Tjänsterna kommer att bli tillgängliga från och med den 18 september med en gradvis lansering via over-the-air-uppdatering (OTA), marknad för marknad.

"Att erbjuda tillgång till tjänster som Prime Video och YouTube i våra bilar stärker den ständigt växande listan över programvara och applikationer som gör livet bättre för våra förare", säger Erik Severinson, global head of new car programmes. "Vi uppfyller vårt löfte om att bygga bilar som växer med våra kunder över tid."

Då säkerhet alltid är fokus för oss, kommer tillgång till videostreaming endast att vara tillgänglig när bilen står helt stilla.

 • Prime Video kommer att kunna laddas ner från Google Play. YouTube kommer förinstallerat som en del av en OTA-uppdatering.
 • Båda apparna kommer att finnas tillgängliga i Volvo-bilar med Google inbyggt globalt, förutom Kina, Sydkorea och Vietnam.
 • Tillgängligheten för de funktioner och tjänster som nämns ovan kan variera mellan olika marknader.
 • På vissa marknader kan det hända att data som är nödvändiga för streaming av dessa tjänster (och andra digitala tjänster) inte tillhandahålls med ditt fordon av Volvo Cars, på marknader där de tillhandahålls omfattas de av vissa villkor och begränsningar.
 • Google, Google Play och YouTube är varumärken som tillhör Google LLC.

Fler nyheter

 • Volvo Cars tillkännager ”end of diesel” på Climate Week NYC

  Produktionen av alla dieseldrivna Volvo Cars-modeller upphör i början av 2024. Om några månader kommer den sista dieseldrivna Volvobilen att ha byggts, vilket gör Volvo Cars till en av de första biltillverkarna att ta detta steg.

 • Driv ditt liv med Volvo EX90

  Den kommande, helt elektriska Volvo EX90, blir den första Volvon med hårdvara som är förberedd för dubbelriktad laddning.

 • Direkt integration med Google Assistant

  Volvo Cars blir den första biltillverkaren som direkt integrerar sina bilar med Google Assistant-aktiverade enheter.

 • YouTube kommer till din Volvo

  Uppspelning av YouTube-videor kommer till alla Volvo-bilar med infotainmentsystem från Google.