395 Bilar i lager

Våra laddboxar

Vi tillhandahåller ett utvalt sortiment av laddboxar från Defa, Halo och Mer som ska passa alla modeller och situationer. I priset ingår alltid en standardinstallation som utförs av certifierade installatörer, så att du som kund kan känna dig trygg med att allt ser bra ut, även bakom väggen.

Laddstationerna är, till skillnad från vanliga eluttag, gjorda för att klara höga effekter under lång tid. Förutom att det är säkrare med en laddstation kan man också ladda med högre effekt, alltså snabbare. Samtliga laddboxar du hittar hos oss kan monteras såväl inomhus i garage/carport, som utomhus direkt på husfasaden.

Du kan alltid maila oss på kundservice@volvocarretail.se, kontakta oss via chatten eller ringa vår kundtjänst på 020-81 81 00 om du undrar över något.

Du är givetvis även välkommen in till någon av våra anläggningar.

Laddboxar från Defa

DEFA eRANGE IQ

En liten och smidig laddbox som finns i olika utföranden:

 • Fast monterad typ 2-kabel (för enkel anslutning till bilen)
 • Uttag för typ 2-kabel (för flexibel anslutning med medtagen kabel)
 • Finns som 7,4 kW (med fast kabel eller uttag),  11 kW (med fast kabel) och 22 kW med uttag.

Snabbare och smartare laddning. eRange IQ har inbyggd fulldynamisk lastbalansering som ger dig snabbast möjliga laddning genom att utnyttja fastighetens strömkapacitet optimalt. Det innebär att du kan ladda på full effekt på natten när övrig förbrukning är låg. Det är dessutom ofta också då som strömpriset är som lägst.

Kontroll och ytterligare tjänster via appstyrning. Genom att ansluta eRange IQ till appen CloudCharge kan du bland annat kontrollera och följa elförbrukningen, få varningar och styra tillgång via mobiltelefonen. Denna tjänst kräver att laddboxen är ansluten till internet.

Pris inklusive installation för 7,4 kW med ett uttag: 20 495 kr

Pris inklusive installation för 7,4 kW med fast kabel: 20 495 kr

Pris inklusive installation för 11 kW med fast kabel: 21 995 kr

Pris inklusive installation för 22 kW med ett uttag: 22 995 kr

DEFA eRANGE Duo XXL

En kraftfull laddbox med två stycken typ 2 uttag som kan ladda med 2x11 kW upp till max 1x22 kW. Ansluts via 3-fas och denna box kan enkelt dämpas av installatören för att anpassas för just din fastighets förutsättningar. Rekommenderad strömförsörjning är 32-64 A.

Pris inklusive installation för Duo med två uttag: 37 895 kr

Laddboxar från Halo

Laddbox Halo Wallbox

Halo Wallbox™ är en av dem minsta laddboxarna som finns på marknaden och kommer med en 7,5 meter lång fast laddkabel. Detta gör att du enkelt kan koppla in din bil utan att behöva ta fram en separat kabel varje gång.

Andra fördelar med Halo Wallbox:

 • Pålitlig EV-laddning med smart mjukvara.
 • Full kontroll på laddningen via molntjänsten.
 • Smart timer- och låsfunktion för en enklare vardag.
 • En av marknadens mest kompakta laddbox.
 • Tillverkad av återvunnet aluminium.
 • Finns som 3.7 kW och 11 kW.

Pris inklusive installation för 3,7 kW med fast kabel: 18 495 kr

Pris inklusive installation för 11 kW med fast kabel: 20 495 kr

Laddboxar från Mer

Laddbox Mer P30

Mer P30 är en ställbar laddbox med en effekt från 3,7 till 22 kW. Laddboxen kommer från KEBA, en av de ledande hårdvaruleverantörerna på marknaden för laddutrustning.

 • 3,7-11 kW med fast kabel eller uttag, 1-fas eller 3-fas installation
 • 22 kW endast med uttag och kräver 3-fas installation

Föredras smidighet framför flexibilitet rekommenderar vi en laddstation med fast kabel. Då slipper du som bilägare att ta fram kabeln från bagaget varje gång bilen ska laddas. Passar bäst om ni har fasta parkeringsplatser i garaget.

Pris inklusive installation: 18 900 kr