263 Bilar i lager

Alltid hos oss

Marknadsledande tjänster, moderna verkstäder, kunnig personal och ett stort hjärta.

Service utöver det vanliga

Vi tror på riktigt bra service, det gäller både dig och din bil. Det har alltid varit vårt motto. I våra anläggningar jobbar vi integrerat med försäljning, verkstäder och kundytor. I trevliga och öppna miljöer kan du som kund vänta kvar medan vi tar hand om din bil. När våra kunniga tekniker gör sitt, ofta två på en bil, kan du fika, luncha, koppla av eller jobba under tiden.

Alltid hos oss

 • Vi bjuder på frukost/lunch
 • Fritt wifi
 • Lånecykel

Vi bjuder på mat medan du väntar

Ät en god frukost med kaffe och smörgås när du lämnar in din bil för service på morgonen. Under tiden kan du passa på att jobba eller annat via vårt trådlösa nätverk. Lämnar du din bil hos oss vid lunchtid passar det perfekt att äta din lunch när du är här.

Testa din framtida bil

Varför inte passa på att provköra en sprillans ny bil när du ändå har vägarna förbi? Kanske finns det en ny modell du är nyfiken på om den kan vara något för dig, eller kanske vill du bara provköra din drömbil. Vilken anledning du än har kan du passa på att njuta några timmar i en ny bil medan vi servar din gamla.

Fritt wifi

Bara för att du servar bilen behöver inte jobbet stå stilla. Gör som många andra och stanna kvar medan vi tar hand om din bil. Vi har fritt wifi på alla våra anläggningar så att du kan koppla upp och jobba på.

Skjuts till tunnelbanan

OBS! På grund av det rådande läget kan vi för tillfället inte erbjuda skjuts till tunnelbanan.

När du besöker någon av våra anläggningar i Stockholmsområdet kan vi skjutsa dig till närmsta tunnelbana. Säg till din tekniker eller någon av våra kundmottagare när du lämnar in din bil så hjälper vi dig.

Låna en cykel

På flera av våra anläggningar finns lånecyklar. Det gör att du smidigt kan ta dig till jobbet trots att bilen är på service, eller kanske bara passa på att ta en cykeltur i våra omgivningar under tiden vi tar hand om din bil. 

 • Varför Volvo Car Retail?

  Vi tar dig i handen genom bilägandets hela livscykel. Med starka varumärken i ryggen skräddarsyr vi erbjudanden utifrån just dina behov.

 • Service & verkstad

  När du lämnar in din bil i någon av våra auktoriserade märkesverkstäder kan du känna dig säker på att din bil blir väl omhändertagen.

 • Vår historia

  Vår historia som bilhandlare sträcker sig tillbaka ända till 1930-talet då Henrik Lindström etablerade sig som Volvoåterförsäljare.