891 Bilar i lager

Vi flyttar vår verksamhet i Bålsta

Volvo Car Retail har beslutat att flytta verksamheten i Bålsta till våra närliggande anläggningar i Kungsängen och Enköping. Vår tydliga ambition som Volvo Cars helägda återförsäljare är att ligga i absolut framkant och erbjuda framtidens kundupplevelse. Därför kommer vi framöver att prioritera våra anläggningar i Enköping och Kungsängen. Vi ser gärna att du följer med oss dit där vi har fullserviceanläggningar och kan hjälpa dig på det sätt du behöver. Hos oss får du hjälp med allt som rör din Volvo genom hela
ditt bilägande – så som service, reparationer, bilvård och tillbehör. Alltid anpassat efter dina behov, så att du får mer tid för livet.

Bilförsäljningen har redan flyttat och vi planerar för att flytta serviceverkstaden i juli. Fram till dess är du välkommen att serva, reparera och tanka din bil hos oss på Volvo Car Bålsta. Vår helautomatiska tvättanläggning vid ICA Maxi (Lillsjörännan 6) kommer att finnas kvar.

Välkommen!

Hitta till oss

Fler nyheter

 • Förenklad publik laddning genom ny app-integration

  Volvo-förare har nu tillgång till över 270 000 laddningspunkter över hela Europa genom en enkel knapptryckning efter integreringen av Plugsurfing-plattformen direkt i Volvo Cars-appen.

 • Andas renare luft i våra bilar

  Volvo Cars vidtar åtgärder för att erbjuda ständigt bättre luftkvalitet i sina senaste bilar genom banbrytande luftrening, vilket hjälper de åkande att andas renare luft.

 • Sverigefavorit i toppform

  Sveriges just nu mest registrerade bil Volvo XC40 har blivit ännu bättre. Edit var nyfiken på senaste upplagan av Volvo XC40 och tog ett snack med Emma Berntsson, kommersiell projektledare på Volvo Cars.

 • Volvo Car Sörred testar ny trådlös laddningsteknik

  Volvo Cars integrerar och testar ny trådlös laddningsteknik skarpt i stadsmiljö för att utvärdera potentialen hos tekniken för framtida elbilar.