412 Bilar i lager

Renault för företag

Med en tjänstebil från Renault är du alltid redo för en dag på jobbet. Du kör med hög komfort, till låga kostnader och du betalar samma belopp varje månad. Här nedan ser du ett urval av bilar som passar bra som tjänstebilar och alla som ligger på ett pris under 7 basbelopp.

Renault ZOE ZEN: Bränsleförbrukning vid blandad körning Wh/km (WLTP): 178. CO2-utsläpp gram/km: 0. Renault ZOE kvalificerar sig som en klimatbonusbil och är således berättigad till den vid 2021-04-01 gällande statliga bonus på 68 982 kr så länge anslag finns. Bonus till klimatbonusbilar är ett statligt incitament som är oberoende från Renault och med förbehåll för begränsningar och villkor som bestäms av transportstyrelsen. Läs mer på transportstyrelsen.se.

Renault ZOE ZEN E.V.50

Företagserbjudande 349 390 kr*
Ord. pris från 383 990 kr

Förmånsvärde 1 320 kr netto/mån**
Business Relax leasing inkl. Care Pro: 2 735 kr/mån***

I priset ingår:

 • 385 km räckvidd WLTP¹,  10" förarkluster med ekonometer, eco-läge för reducerad energiförbrukning, farthållare/fartbegränsare
 • Eluppvärmd ratt i skinn, justerbar i höjd och längd, eluppvärmda framsäten
  Uppladdningskabel till laddbox och offentliga uppladdningstationer (typ2-mod3)
 • EasyLink multimediasystem: 7" pekskärm, m. Apple Carplay™ och Android Auto™
 • MY Renault connected services: fjärrstyrning av batteriuppladdning och föruppvärmning av kupén från kompatibel smartphone
 • … och mycket mer.
Läs mer om Renault Zoe Zen

Renault CAPTUR E-TECH: Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. WLTP: 1,5-1,7 l/100 km. CO2-utsläpp enl. WLTP: 33 gram/km. vid blandad körning. Renault Captur E-TECH kvalificerar sig som en klimatbonusbil och är således berättigad till den vid 2018-07-01 gällande beräkningen av statlig (preliminär bonus 25 761 kr vid 33g Co2) så länge anslag finns. Bonus till klimatbonusbilar är ett statligt incitament som är oberoende från Renault och med förbehåll för begränsningar och villkor som bestäms av transportstyrelsen. Läs mer på transportstyrelsen.se

Nya Renault CAPTUR Plug-in hybrid Intens E-TECH 160

Företagserbjudande 329 300 kr*
Ord. pris från 357 900 kr

Förmånsvärde 1 476 kr netto/mån**
Business Relax leasing inkl. Care Pro: 2 560 kr/mån***

I priset ingår:

 • EASY LINK med 7-tumsskärm med navigation: uppkopplat multimediasystem med 7-tums pekskärm, kompatibelt med Android Auto™(1) och Apple CarPlay™, Bluetooth®, USB- och AUX-ingångar

 • 10” anpassningsbar förardisplay

 • Parkeringssensorer fram & bak inkl. Backkamera

 • Pure Vision-strålkastare med LED fram och bak

 • Aktiv panikbromsning med fotgängar- och cyklistavkänning (AEBS City + Inter Urbain + Fotgängare)

 • Renault automatiskt nödsamtal: automatisk uppringning vid olycka eller via SOS-knapp (112)

 • Aktiv-filhållningsassistansIgenkänning av vägskyltar

 • Nyckelkort med handsfreefunktion

 • Automatisk luftkonditionering

 • … och mycket mer.

Läs mer om Renault CAPTUR

Nya Renault MEGANE: Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. WLTP: 1,3 l/100 km. CO2-utsläpp enl. WLTP: 29 gram/km. vid blandad körning. Nya Renault MEGANE Sport Tourer Plug-in hybrid kvalificerar sig som en klimatbonusbil och är således berättigad till gällande statliga klimatbonus så länge anslag finns. Bonus till klimatbonusbilar är ett statligt incitament som är oberoende från Renault och med förbehåll för begränsningar och villkor som bestäms av transportstyrelsen. Läs mer på transportstyrelsen.se. Beloppet gäller registrering av bil senast 2021-05-31.

Nya Renault MEGANE ST Plug-in hybrid Driver's Edition E-TECH 160

Företagserbjudande 354 400 kr
Ord. pris från 398 200 kr

Förmånsvärde 1 609 kr netto/mån**
Business Relax Leasing inkl. Care Pro 2 395 kr/mån***

Driver's Edition är baserad på Intens-versionen inklusive metalliclack, multimediapaket samt DriverAssist-paket.

Läs mer om Renault MEGANE

*Business Relax Leasing: rek. pris exkl. moms, månadskostnad inkl. Care Pro service & reparationsavtal totalt 60.000 km, baserat på 30% särskild leasingavgift, rörlig ränta (2021-01), 36 månader, 50% restvärde (ZOE 45%). Kostnad för Renault Försäkring tillkommer till rabatterat pris. Samtliga priser är rekommenderade och gäller tom 2021-05-31. Med reservation för lokala avvikelser. Eventuell klimatbonus är ej inräknad i kalkylen.
**Samtliga priser är rekommenderade cirkapriser och gäller t.o.m. 2021-05-31. Med reservation för lokala avvikelser. Avdrag för klimatbonus är ej inräknad. Observera även att dessa inte går att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. Renault reserverar sig för eventuella felskrivningar. Bilarna på bilden är extrautrustade.
***Förmånsvärden är beräknade netto baserat på 50% marginalskatt och baseras på inkomstår och tillverkningsår 2020 och gäller från 2021-01-01.

 • Renault Care Pro

  Renault Care Pro är serviceavtalet för företag som ger er full kontroll över kostnaderna för service, underhåll och reparationer av era bilar.

 • Renault Pro+

  Läs mer om Renault Pro+ och vårt utbud av transportbilar och tjänster som är utformade för att uppfylla alla dina verksamhetsbehov.

 • Renault Transportbilar

  Upptäck Renaults sortiment av transportbilar.

Våra Renault-säljare